Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати від 11 до 16 з 16

Перегляду "Гібрид"

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    назву я змінив, як краще, доречно, по-моєму,для інших я поясню,то не це не antituning той факт, що, наприклад, отримати mpps якщо читати файл bmw, які зазвичай і 2м він рятує 1м, тому що практично не може читати тільки таблиці даних, а потім часткове, але файл, який, однак, ви можете змінити і переписати без проблем, тому якщо кидаєте, всередині файлу повний 2м очевидно, що блоки,це на bmw, потім, наприклад, візьміть кілька opel 1.9 cdti зчитує файл 1м, що насправді і' нормальний розмір тільки, що якщо стосовно одного і того ж файлу opel прочитана наприклад, з magpro зверніть увагу, що розмір і рівності, але, порівнюючи їх в 2d, то ліжко з mpps на початку лінії всі прямі ffffff і т. д., а то ліжко з magpro має даних, то навіть у цьому випадку mpps прочитав тільки таблиці, але файл повного розміру, отже, кожен випадок має свою історію,я пропоную для забезпечення безпеки, якщо ви не маєте досвіду написання, що було прочитано з того ж програміста чи інакше, будь-які питання, перш ніж писати запитайте тут, так як я, що ще ми можемо, можливо, вас стережися, щоб запобігти біді непотрібних,гарне продовження.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bart
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Спасибі msport, ти був дуже чіткий і вичерпний!
    Тому, як я розумію, зазвичай такого роду проблема виникає тільки з Mpps? Тому? з допомогою інших програмістів (MapPro, Півник, etc...), ви повинні бути застраховані від цього неприємного незручності?
    Спасибі!

PS: дякую за виправлення заголовка

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Сукня притч.
    Повідомлення
    98
    Точно... для тих, хто ще ? - новачок ? краще завжди запитати думку на форумі, на відміну від? взяти на себе ініціативу, а потім зробити більше шкоди!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    потім файли, ліжка з magpro і від mpps вони різні? ви не можете написати один з одним або c'? зробити деякі зміни?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав sportknight Visualizza Messaggio
    потім файли, ліжка з magpro і від mpps вони різні? ви не можете написати один з одним або c'? зробити деякі зміни?
    залежить від машини до машини речі можуть змінитися.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •