з мого боку говорить: megg?він ess curnut, що болі в sentut....хто хоче зрозуміти, розуміє....
з мого боку говорить: megg?він ess curnut, що болі в sentut....хто хоче зрозуміти, розуміє....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
коротше кажучи, ви віддаєте перевагу, щоб об'єкти не зовсім приємні в голову зовсім ingnorati...
Привіт манро, я не можу тобі допомогти, але бачив, що тема дуже цікавить і мене, візьми, як "up" в обговоренні![]()
спасибі rsteam в "up"...
мабуть, тему або ? дуже секретний або настільки важко пояснити, що ніхто не відчуває цього.....
у будь-якому випадку мені було б достатньо також спосіб для обчислення кількості? дизельне паливо відповідно до градусів,якщо c'? так, скажімо, що то решта мене, то я б тільки....
але навіть тут я впевнений, що відповіді будуть "свободу"....
браво dvd!!! спасибі, cos? ви f?!! teniamolo завжди up-й? tread...хтось stancher? у vederselo завжди перед очима і є dir? щось.....![]()
привіт манро чи можу я запитати, що типу vag говоримо ?edc 15 pd , edc 16u, або ppd?
краще бути обладнані кінець? кісток "роги" типові cervidi або копитних, як правило, бути погано чути або ingnorati що завгодно...