Сторінка 4 з 7 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima
Результати 31-40-70

Обговорення: Думка карту Ducato

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    повірте, що зможеш спокійно.. зробіть мод тим, що ви знаєте, і потім перевіряємо..
    У світі божевільних нормальний-це з розуму

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di goku
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    Citazione Спочатку Написав bart Visualizza Messaggio
    Сьогодні я вирішив перейти від теорії до практики, і оскільки давно один просить мене mappargli ван, я вирішив йому подарунок на Різдво!
    Cos? сьогодні ввечері я впав (але тільки тимчасово) мій улюблений EDC15, і я зважився EDC16! Не радий, просто додати більше складності,?, я вирішив avventurarmi з WinOls.
    Я заявляю, що вони були для мене два novosti?, потім avr? факт, безумовно, якийсь bischerata...

Я додаю карту, оригінальний і змінений:

Будучи без Damos або іншої допомоги, зараз я обмежений в Драйвер Wish, обмежувач крутного моменту і карту turbo.

Один хотів би sopratturo зменшити витрату палива, але добре знаючи, я знаю, що хотів би піти і сильний, так що я намагався змінити...
    Я хотів би знати, як вам здається, як це зробив, де я помилився або перебільшив, і що ж я забув...
    Спасибі в'їзду, хто выст? брати участь в обговоренні і sopratturo, хто выст? допомогти мені...
    ..вибачте bart від коробки до коробки... Але які князівства і' .?може бути, я ? втік..? Скільки коней , 120 або 130?використання фургон або будинок на колесах? .. Ви знаєте, у мене навіть св і якщо це був той самий блок управління approfondirei вивчення збірки..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bart
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Citazione Спочатку Написав гоку Visualizza Messaggio
    ..вибачте bart від коробки до коробки... Але які князівства і' .?може бути, я ? втік..? Скільки коней , 120 або 130?використання фургон або будинок на колесах? .. Ви знаєте, у мене навіть св і якщо це був той самий блок управління approfondirei вивчення збірки..
    Якщо ви хочете дізнатися, дуже охоче! - У вашому розпорядженні для подальшого спільного обговорення і ретельного карту!
    І "фургон" (не автодім) 2300cc 120CV no fap. Якщо ви хочете, щоб в попередніх повідомленнях знаходитесь оригінальна карта, і те, що я змінив наступні необхідні вказівки гуру форуму
    Перевіряє і та ж версія...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    мене цікавлять тільки подорожі і iq з оригінальною карті.. а якщо ви хочете додати турбо або інші речі, покладіть їх спокійно, може допомогти вам зрозуміти, як змінити..
    У світі божевільних нормальний-це з розуму

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Citazione Спочатку Написав Chris156 Visualizza Messaggio
    мене цікавлять тільки подорожі і iq з оригінальною карті.. а якщо ви хочете додати турбо або інші речі, покладіть їх спокійно, може допомогти вам зрозуміти, як змінити..
    Тоді завтра буде дуже сильно@? "вилучати" ван, щоб весь день, щоб читати карту, оригінальний, принаймні, зробити кілька журналів, потім завантажити карту з поправками і перевірити отримані результати!
    Тепер, спасибі!

Banned
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    фоджа
    Et
    43
    Повідомлення
    106
    Citazione Спочатку Написав bart Visualizza Messaggio
    Тоді завтра буде дуже сильно@? "вилучати" ван, щоб весь день, щоб читати карту, оригінальний, принаймні, зробити кілька журналів, потім завантажити карту з поправками і перевірити отримані результати!
    Тепер, спасибі!
    увійдіть все, ke ви можете поставити cos? ви розумієте, що змінити.
    збільшення дизель збільшення також turbo
    і далі відповідно.

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Novosti? день:

Сьогодні мій друг поставив мене в розпорядженні фургон, потім я скачав ФЕС, щоб зробити журнал, але не з'? в сторону це працює! Я перепробував всі способи, але не хотів знати! Дивна річ ? не працює, навіть на моїй машині, тому я боюся, було щось у конфігурації: riprover? як можна швидше з надією, ніж бути пі? пощастило...

Потім я спілкувався з MagPro2 і я скачав карту.
    Я то порівняно з тією, що я читав місяці тому з коня, і я виявив дивне невідповідність:
    - Порівнюючи дві карти, завантажені з Титану, відрізняються лише в rgione між 004183 і 004284, де мапу читати з MagPro має постійне значення FFFF, а quellq читати з Півень має постійне значення 0000, але не виявляє інші відмінності.
    - Порівняли, а не з WinOls, мені не виявляє вищевказані різниці, але в регіоні, в тому 160000 і 17FFFE показує мені цілий ряд карт, які відсутні на карті, зчитується з Півник!
    Чим можуть бути пов'язані такі розбіжності?
    В цей момент я повинен повторити від**** всю карту зроблено раніше, повернути значення на карті, ознайомитися з MagPro, а потім переписати його на пошуки останнього?

Додаю саму карту, зчитується з двох різних інструментів, так що якщо хтось зацікавлений, пу? побачити відмінності...
    Ducato confronto.rar

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Не вірю! Ще з цензурою!
    Але чому? я не ? можете написати це слово? Тоді використання синонімів і подивимося, якщо sar? pi? пощастило: "повторити від початку"...

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Але, що дивно: я не розумію, чому? у попереднє повідомлення я ? було оголошено, слово "****" замінити зірочками...

У будь-якому випадку ? дивно, що двоє читачів, прочитавши різні речі, але це ще більше? дивно, що дві програми показують відмінності різних...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    bart читайте пост n?12 цій дискусії....можливо, ви вже забули....
    http://www.professionalchiptuning.ne...-su-Mpps/page2
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Сторінка 4 з 7 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •