назву я змінив, як краще, доречно, по-моєму,для інших я поясню,то не це не antituning той факт, що, наприклад, отримати mpps якщо читати файл bmw, які зазвичай і 2м він рятує 1м, тому що практично не може читати тільки таблиці даних, а потім часткове, але файл, який, однак, ви можете змінити і переписати без проблем, тому якщо кидаєте, всередині файлу повний 2м очевидно, що блоки,це на bmw, потім, наприклад, візьміть кілька opel 1.9 cdti зчитує файл 1м, що насправді і' нормальний розмір тільки, що якщо стосовно одного і того ж файлу opel прочитана наприклад, з magpro зверніть увагу, що розмір і рівності, але, порівнюючи їх в 2d, то ліжко з mpps на початку лінії всі прямі ffffff і т. д., а то ліжко з magpro має даних, то навіть у цьому випадку mpps прочитав тільки таблиці, але файл повного розміру, отже, кожен випадок має свою історію,я пропоную для забезпечення безпеки, якщо ви не маєте досвіду написання, що було прочитано з того ж програміста чи інакше, будь-які питання, перш ніж писати запитайте тут, так як я, що ще ми можемо, можливо, вас стережися, щоб запобігти біді непотрібних,гарне продовження.