що ви думаєте про тих, відправлених від мене
що ви думаєте про тих, відправлених від мене
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
я зараз з телефону, завтра я з пк, я дивлюся
але ви впевнені, що це sid206?
мені титан повертає мене це екю, як sid804.
для sid206 я проаналізував файл mondeo 2.0 tdci, і я впевнений, що знайшов карти управління egr, вони різні, порівняно з sid803, але щось мені підказує, що я їх
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
файл ori new fiesta sid 206
вибачте, lo sbaglio........
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 19-12-2012 в 23:49
ви праві, я відправив карту неправильно.
це nn ? sid206 але 804 фокус, якщо все правильно пам'ятаю.
файл 1.4 ? повністю відрізняється від 2.0 tdci завжди sid206...ненавиджу сед проклятих sid
я зробив файл, для мене карту egr ? перші або останні 5 поспіль, ви розумієте, що я кажу, коли подивіться файл
NN S? я трохи плутають про sid теорії всій їх..........
мені здається, що гонка повинна їй........
ми чекаємо ще думки....
мені здається, + перші 3 кривих
це ? у dis206 на 2.0 tdci ford mondeo
я не перевіряв, чому? файл я вчився сьогодні, але в цьому випадку я впевнений на 99%
вибачте, якщо продовжити обговорення, але вам вдалося? файл волхвів працює?