Привіт, я ангел і займаюся електроніки на автомобілі після декількох років механіка і eletrauto я повернувся, щоб зробити те, що я почав багато років тому , на щастя, все сильно змінилося в кращу сторону .
Привіт, я ангел і займаюся електроніки на автомобілі після декількох років механіка і eletrauto я повернувся, щоб зробити те, що я почав багато років тому , на щастя, все сильно змінилося в кращу сторону .
Привіт і ласкаво просимо, ангел
Чи не поділяється знання залишається самоціллю.
Привіт ангел,і ласкаво просимо, я бачу, що ви в римі, ми Можемо знати, скільки вам років?
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 08-06-2014 до 22:37
ласкаво просимо.
[COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]
привіт ангел...не могли б ви сказати,будь ласка,чому, по-твоєму, все змінилося в кращу сторону?
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
Добре приїхав-----------------
ласкаво просимо!!!
У світі божевільних нормальний-це з розуму
привіт і ласкаво просимо
вибачте, але емулятор eprom не було пристрій, яке пов'язане з типом вашої eprom і вставлений в сокет eprom вашого ебу ( що вище ви називаєте "емулятор") вам дозволило в режимі реального часу змінювати відображення і після певного завантажити її в нову eprom та вставте його в блок керування? як це відбувається тепер через послідовний порт....