azz..мега шести партії sbito з важко ти так???цей pdf ? цегла....
azz..мега шести партії sbito з важко ти так???цей pdf ? цегла....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
що не так ? ясно, на час?
У світі божевільних нормальний-це з розуму
треба вивчати preiniezioni вони і зроблять ваше життя легким спалаху.
nn kiedetemi як зробити світлі ЦЕГЛА, ЯКИЙ МАЄ ПОСИЛАННЯ на мегамозок, ви розумієте, складні роботи, що c'? позаду і розрахунки, які треба зробити.
тому preiniezioni розраховуються залежно від кількості? дизельного палива, які кожен inj вдається привнести у відповідності з temp щільність? дизель часи eccc......
отже, x правильне зміна, необхідно змінити також до і після ін'єкції.
я на даний момент фірми на дослідження часу........
я думав, були pi? легко, але nn ? cos
манро не спір, але у мене поганий характер і полягає в тому, щоб сказати, чи в даному випадку писати те, що думаю, і за це я був забанений в іншому місці тепер, так як я адмін я можу написати, що я завжди думаю, що всі, не ризикуючи бути забанений hehee,проте твоя теорія невірна, але можете спробувати, не вже неправильно.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
я майстерню разом з батьком, і вже майже 15 років, я,мій батько-це життя,я і десяти років, що я роблю, спеціалізовані курси навчання і витратили багато копійки,прямо зараз, а рік і більше", що я в цьому світі, але я повинен сказати, що це зовсім інша річ, від того, що я роблю,а зараз я просто виключення рециркуляції відпрацьованих газів двигуна в тепло і т. д. і т. п. ці речі mod я ті, що я можу, трохи часу я також намагаюся зрозуміти і зробити тести на сед карти, але без основи або хтось пояснює вам, не існує, якщо тому для мене,принаймні бази ce хоче ось чому я запитав вас, якщо ви зробили курси...я маю на увазі його...