ваш аргумент ? правильно, але не всі ми однакові, а для кого-то, дізнатися ? pi? важко, якщо відсутні підстави мені потрібно допомогти, навіть на тривіальні речі, я тебе, наприклад, я ? довелося замінити турбіну моєї bmw, в майстерні, вони мене бюджет 3000 євро на роботі, я, інформування мене та намагається в інтернеті я знайти все необхідне і я змінилася, тільки не механік, але коли я бачу двигун ? як якщо б мене все спонтанно, я пам'ятаю кожну річ в дуже метушливий, хлопець, я знаю, що була така ж проблема і разом ми замінили його турбіни, я пішов крок за кроком, допомагаючи йому в розбиранні, то при складанні зробив усе, що він, я був щасливий, йому зробили дізнатися щось корисне, навіть якщо я вдарив 3 місяців, щоб спробувати і зрозуміти, що робити так, як кращея знаю, що курси коштують спадщини і не можу я дати вам не так, і різниця між початківцем і професіоналом полягає саме в цьому, знання і зусилля, щоб дістатися до нього, але, як я думаю, я допомогу, навіть банально ? завжди жестом вам? і seriet? у pi?
![]()