Подивитись Результати Опитування: Збільшити Час впорскування

Учасники
82. Ви не можете голосувати в цьому опитуванні
  • Сприятливі

61 74.39%
  • Навпаки

4 4.88%
  • В нерішучості

17 20.73%
Стр. 3 з 17 PrimaПеред 1234513 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 167

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di goku
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    по мені, існують компроміси,щоб збільшити кількість вводять або він діє на тиск(і, отже, підвищення тиску в той же час=maggioe кількість)або ви можете піти на компроміс, простягаючи трохи часу відкриття,а потім з тим же тиском, що все більша кількість..в кінцевому рахунку я agirei toccado трохи wntrambi, щоб не просити занадто багато високих тисках..
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bart
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Мені було плутаючи ідеї...
    Встановлено, що для збільшення продуктивності потрібно вводити ip? дизельне паливо (крім інших робіт), для того, щоб їсти? мені приходять на розум тільки 2 рішення: або збільшити тиск в магістралі високого тиску або збільшення часу відкриття форсунок (або обидва).
    Якщо, не чіпайте ці 2 параметра, як ви можете уявити-й? дизельне паливо в камері згоряння? Просто піднявши обмежувачі?
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    8
    Я виступаю з кроком, за умови,' nn зловживання, то теж дизель і занадто мало повітря йдуть не дуже добре, тому буде неминучим, слід також врахувати те,.
    Для більш детальної інформації, прошу тренер, і ми бачимо, що він говорить...
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    Красива обговорення!!! що має бути абсолютно ясно, що в тому чи іншому зміну термінів!!! або це робите ви, або ви робите це зробити в екю..
    У світі божевільних нормальний-це з розуму
    IP

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Дошки delle Puglie
    Повідомлення
    25
    Citazione Спочатку Написав Chris156 Visualizza Messaggio
    Красива обговорення!!! що має бути абсолютно ясно, що в тому чи іншому зміну термінів!!! або це робите ви, або ви робите це зробити в екю..
    я б сказав, щоб зробити це для обох.у тому сенсі, що якщо не стосуються часів, але тільки в карти в монте-скажімо ecu incrementer? час, але, однак, не може sforare як c'? в карту час,тому, якщо ви хочете, щоб ще й дизель є ви повинні розрахувати все правильно і побачити, якщо на той час в карту запасів дизельного палива, що ми хочемо, може вступити в іншому випадку потрібно подовжити час тільки так роблю, то якщо зростання і красивий істотне, але ні, все, що ми даємо час ми в один момент, що виробник не очікувалося, і ми можемо навіть вводити в каналізацію, для сов? сказати
    отже, подовження часу обов'язково повинні бути потім розглянуті точки початку впорскування, тобто заздалегідь, тому що все пов'язано.
    ах, якщо він був зрозумів, я виступаю за збільшення часу впорскування
    IP

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    залежить від ебу...edc15 наприклад, від педалі керують запитом дизельного палива дуже низька кроком відчутні,так що треба діяти на лімітери і ін.. або більше? легко ще обдурити ебу
    на edc16 сфери ? pi? висока, і ви в змозі отримати хороші кроком, також збільшуючи єдиною вимогою педалі..
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    Citazione Спочатку Написав sportknight Visualizza Messaggio
    залежить від ебу...edc15 наприклад, від педалі керують запитом дизельного палива дуже низька кроком відчутні,так що треба діяти на лімітери і ін.. або більше? легко ще обдурити ебу
    на edc16 сфери ? pi? висока, і ви в змозі отримати хороші кроком, також збільшуючи єдиною вимогою педалі..
    коротше...
    У світі божевільних нормальний-це з розуму
    IP

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    у будь-якому випадку, хлопці, будь ласка, я. ебу обдурили чи ні, тому що, як я бачу вас в ecu не обманюються саме щаслива marmitazza розпеченій....
    чекаю відповідей, серії, у відношенні, незважаючи на посаду,я думаю,в обличчя посміхатися....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    як я бачу карту, терміни і повинно бути calxolata залежно dwgli форсунок і не повинні бути порушені, тому що являє витрати форсунок в залежності від тиску при зміні значить, обдурити і сказати, на блок управління, як якщо б ми були форсунок самих маленьких
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Ross
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Таранто
    Повідомлення
    98
    Дозволь мені contraddirti і тобі це продемонструю на прикладі: ви ніколи не порівнювали файли 2 авто однакових, з sw ecu по-іншому? Зробіть це і ви зрозумієте, що ваша ідея не ? правильно. Щоб бути ще більше? явне отримати файл 147 ducati corse 170 л. с. і порівняти його з одним із 150 резюме... знай, що механічно НІЧОГО не змінюється (хоча на деяких форумах, є кілька професорів, які говорять протилежне).
    Терпіння-це чеснота, сильні, але що станеться, якщо ці вибачення?
    IP

Стр. 3 з 17 PrimaПеред 1234513 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •