Я виступаю з кроком, за умови,' nn зловживання, то теж дизель і занадто мало повітря йдуть не дуже добре, тому буде неминучим, слід також врахувати те,.
Для більш детальної інформації, прошу тренер, і ми бачимо, що він говорить...
Сприятливі
Навпаки
В нерішучості
Я виступаю з кроком, за умови,' nn зловживання, то теж дизель і занадто мало повітря йдуть не дуже добре, тому буде неминучим, слід також врахувати те,.
Для більш детальної інформації, прошу тренер, і ми бачимо, що він говорить...
Красива обговорення!!! що має бути абсолютно ясно, що в тому чи іншому зміну термінів!!! або це робите ви, або ви робите це зробити в екю..
У світі божевільних нормальний-це з розуму
я б сказав, щоб зробити це для обох.у тому сенсі, що якщо не стосуються часів, але тільки в карти в монте-скажімо ecu incrementer? час, але, однак, не може sforare як c'? в карту час,тому, якщо ви хочете, щоб ще й дизель є ви повинні розрахувати все правильно і побачити, якщо на той час в карту запасів дизельного палива, що ми хочемо, може вступити в іншому випадку потрібно подовжити час тільки так роблю, то якщо зростання і красивий істотне, але ні, все, що ми даємо час ми в один момент, що виробник не очікувалося, і ми можемо навіть вводити в каналізацію, для сов? сказати
отже, подовження часу обов'язково повинні бути потім розглянуті точки початку впорскування, тобто заздалегідь, тому що все пов'язано.
ах, якщо він був зрозумів, я виступаю за збільшення часу впорскування
залежить від ебу...edc15 наприклад, від педалі керують запитом дизельного палива дуже низька кроком відчутні,так що треба діяти на лімітери і ін.. або більше? легко ще обдурити ебу
на edc16 сфери ? pi? висока, і ви в змозі отримати хороші кроком, також збільшуючи єдиною вимогою педалі..
у будь-якому випадку, хлопці, будь ласка, я. ебу обдурили чи ні, тому що, як я бачу вас в ecu не обманюються саме щаслива marmitazza розпеченій....
чекаю відповідей, серії, у відношенні, незважаючи на посаду,я думаю,в обличчя посміхатися....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
як я бачу карту, терміни і повинно бути calxolata залежно dwgli форсунок і не повинні бути порушені, тому що являє витрати форсунок в залежності від тиску при зміні значить, обдурити і сказати, на блок управління, як якщо б ми були форсунок самих маленьких
Дозволь мені contraddirti і тобі це продемонструю на прикладі: ви ніколи не порівнювали файли 2 авто однакових, з sw ecu по-іншому? Зробіть це і ви зрозумієте, що ваша ідея не ? правильно. Щоб бути ще більше? явне отримати файл 147 ducati corse 170 л. с. і порівняти його з одним із 150 резюме... знай, що механічно НІЧОГО не змінюється (хоча на деяких форумах, є кілька професорів, які говорять протилежне).
Терпіння-це чеснота, сильні, але що станеться, якщо ці вибачення?
у 147 ducati вона ідентична 150cv а в u ' інший пост просто карту 20 к.с. зроблено в тому числі і дивне.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
але я не кажу, що не ? правильно змінити, щоб збільшити продуктивність, а ? як обман, як роблять додаткові модулі, те, що коні виходять однаково ? теж правда.