Сторінка 4 з 5 PrimaПеред ... 2345 ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 49
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Citazione Спочатку Написав simone82 Visualizza Messaggio
    навіть якщо зараз на форумі, я ще не знайшов людини, що позитивний висновок
    Також я читав тут, і я помітив все те ж саме. Те, що зараз я почав щось зрозуміти або визнати, деякі карти я можу більше? або менше зрозуміти, якщо пу? йти або якщо ? із знищенням потім, завантаживши карту на якій питали думки, не всі вони були із знищенням..***** тим не менш передумови тут різні, і я сподіваюся, що вони такі навіть коли форум буде? зростав.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    З досвіду можу сказати, що ніхто не народжується дізналися, але те, що має значення ? воля? вчитися.

Легко критикувати або sm***are новоспечених, може бути, якщо зовсім небагато, багаж на плечі, даючи собою зрозумілі речі, які, можливо, для інших незрозумілі. Для? головне, що ? вчитися і багато читати, перш ніж запитати, тому після того, як ви ? в змозі встановити розумний питання, що пу? покласти в труднощі? експерт турі.

Я, коли мені знайомий нового поля я читаю всі інформація, яку я знаходжу навколо, тому, коли я створив основу початку, може бути, попросити роз'яснень, і, звичайно, не докладні інструкції, які не служать нічого і не дізнатися.

Присутній на форумі, ви зустрінете легко в людей, просимо вас, можливо, як ви робите карту, в даному конкретному випадку, і, можливо, типу не страшно, чи що ? програміст... і в цих випадках проходить волю? також + прекрасний вид з supporter.

garret
    Guest
    Citazione Спочатку Написав blackwolf76 Visualizza Messaggio
    З досвіду можу сказати, що ніхто не народжується дізналися, але те, що має значення ? воля? вчитися.

Легко критикувати або sm***are новоспечених, може бути, якщо зовсім небагато, багаж на плечі, даючи собою зрозумілі речі, які, можливо, для інших незрозумілі. Для? головне, що ? вчитися і багато читати, перш ніж запитати, тому після того, як ви ? в змозі встановити розумний питання, що пу? покласти в труднощі? експерт турі.

Я, коли мені знайомий нового поля я читаю всі інформація, яку я знаходжу навколо, тому, коли я створив основу початку, може бути, попросити роз'яснень, і, звичайно, не докладні інструкції, які не служать нічого і не дізнатися.

Присутній на форумі, ви зустрінете легко в людей, просимо вас, можливо, як ви робите карту, в даному конкретному випадку, і, можливо, типу не страшно, чи що ? програміст... і в цих випадках проходить волю? також + прекрасний вид з supporter.
    ваш аргумент ? правильно, але не всі ми однакові, а для кого-то, дізнатися ? pi? важко, якщо відсутні підстави мені потрібно допомогти, навіть на тривіальні речі, я тебе, наприклад, я ? довелося замінити турбіну моєї bmw, в майстерні, вони мене бюджет 3000 євро на роботі, я, інформування мене та намагається в інтернеті я знайти все необхідне і я змінилася, тільки не механік, але коли я бачу двигун ? як якщо б мене все спонтанно, я пам'ятаю кожну річ в дуже метушливий, хлопець, я знаю, що була така ж проблема і разом ми замінили його турбіни, я пішов крок за кроком, допомагаючи йому в розбиранні, то при складанні зробив усе, що він, я був щасливий, йому зробили дізнатися щось корисне, навіть якщо я вдарив 3 місяців, щоб спробувати і зрозуміти, що робити так, як краще я знаю, що курси коштують спадщини і не можу я дати вам не так, і різниця між початківцем і професіоналом полягає саме в цьому, знання і зусилля, щоб дістатися до нього, але, як я думаю, я допомогу, навіть банально ? завжди жестом вам? і seriet? у pi?

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Citazione Спочатку Написав мансардний Visualizza Messaggio
    ваш аргумент ? правильно, але не всі ми однакові, а для кого-то, дізнатися ? pi? важко, якщо відсутні підстави мені потрібно допомогти, навіть на тривіальні речі, я тебе, наприклад, я ? довелося замінити турбіну моєї bmw, в майстерні, вони мене бюджет 3000 євро на роботі, я, інформування мене та намагається в інтернеті я знайти все необхідне і я змінилася, тільки не механік, але коли я бачу двигун ? як якщо б мене все спонтанно, я пам'ятаю кожну річ в дуже метушливий, хлопець, я знаю, що була така ж проблема і разом ми замінили його турбіни, я пішов крок за кроком, допомагаючи йому в розбиранні, то при складанні зробив усе, що він, я був щасливий, йому зробили дізнатися щось корисне, навіть якщо я вдарив 3 місяців, щоб спробувати і зрозуміти, що робити так, як краще я знаю, що курси коштують спадщини і не можу я дати вам не так, і різниця між початківцем і професіоналом полягає саме в цьому, знання і зусилля, щоб дістатися до нього, але, як я думаю, я допомогу, навіть банально ? завжди жестом вам? і seriet? у pi?
    Я згоден....але не всі професіонали, як ви думаєте, чому? їх знати не sbandierano навколо легко, багато ви демонтують карту тільки що зробили самі, що може піти маленькі виправлення, як карта, яка змушує вибухнути автомобіль. Тоді вам звертаються в лічку з проханням, якщо ви хочете карту, зроблено добре, в обмін на гроші.
    Зрештою, дуже мало тих, які навчаються без курсів, але тільки старанність і терпіння.

garret
    Guest
    Citazione Спочатку Написав dvdtuning Visualizza Messaggio
    Я згоден....але не всі професіонали, як ви думаєте, чому? їх знати не sbandierano навколо легко, багато ви демонтують карту тільки що зробили самі, що може піти маленькі виправлення, як карта, яка змушує вибухнути автомобіль. Тоді вам звертаються в лічку з проханням, якщо ви хочете карту, зроблено добре, в обмін на гроші.
    Зрештою, дуже мало тих, які навчаються без курсів, але тільки старанність і терпіння.
    ви праві, але деякі серйозні професійні qu? на форумі c'? ;-) не дайте імена

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    135
    я, звичайно, немає :-)

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Citazione Спочатку Написав мансардний Visualizza Messaggio
    ви праві, але деякі серйозні професійні qu? на форумі c'? ;-) не дайте імена
    Ви вже знаєте? хтось дійсно розумні тут, на форумі.
    Я вважаю, професіонал з жінками, не з ecu...:

garret
    Guest
    хехехе dvd-розумію тебе навіть я-й? практичний з жінками, але я сподіваюся дізнатися, як спокусити скоро деякі ecu

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Citazione Спочатку Написав il77grande Visualizza Messaggio
    я сподіваюся, що особі частину своїх знань.
    Ви входите, і я чекаю коментар на карту в гольф, які я відправив.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    Citazione Спочатку Написав simone82 Visualizza Messaggio
    та ні, це був мод, що я ? було зроблено,так як я намагаюся зрозуміти, що так багато речей, я хочу, і особливо помилки,для мене пу? також добре чи погано, що не будучи професіоналом, я не можу побачити різницю розумієте...
    вибачте, Симон, я помиляюся, я вже? цього файлу ви говорите, навіть в іншому місці? порада одна, який до сивого волосся, і він знає майже всіх міжнародних форумах та італійців я на вашому місці, я б добре, поради, які ви можете мати на цьому форумі, що на даний момент (особиста думка) всі вони ведуть себе добре, їх можливість? щоб дати деяку допомогу, якщо ви йдете перечитати, а не коментарі, що є l?....ви побачите, що наміри різні, вибачте, але не ? критика..будьте обережні, ви розумієте, добре.

Сторінка 4 з 5 PrimaПеред ... 2345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •