Сторінка 4 з 5 PrimaПеред ... 2345 ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 50

Обговорення: Погляд карту альфа 159

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    76
    я заявляю, що я не бачив карту, і тому я можу спиратися лише на те, що я читаю...
    у мене ж машини і 1712 бар занадто він ragionissima magi1984.
    якщо ? 150 л. і не більше 220(спідометр) c? деякі проблеми 220 робить їх оригінальними....
    для проковзування зчеплення потрібно опустити lim пара і калібрування добре driver's swish
    і інші засоби захисту, тільки зчеплення і маховик, посилені, але існує так багато, я не знаю, як тобі образи.. набір самих "бродяга" коштує 1200 євро.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di panterargento
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Citazione Спочатку Написав savek Visualizza Messaggio
    я заявляю, що я не бачив карту, і тому я можу спиратися лише на те, що я читаю...
    у мене ж машини і 1712 бар занадто він ragionissima magi1984.
    якщо ? 150 л. і не більше 220(спідометр) c? деякі проблеми 220 робить їх оригінальними....
    для проковзування зчеплення потрібно опустити lim пара і калібрування добре driver's swish
    і інші засоби захисту, тільки зчеплення і маховик, посилені, але існує так багато, я не знаю, як тобі образи.. набір самих "бродяга" коштує 1200 євро.
    Моя ? один sw і я ніколи не бачив ne чув, що f? 220, але офіційних f? i 208, моя карта з орі тільки sfappata egr off, фільтр спортивний терміналу спортивний f? i, 215-217, до цих мод механічні робив 210-212 отже, я думаю, в нормі...
    Жити і не намагатися означає залишитися сумнівів, що якби зробив

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    хлопці максимальної швидкості, так і суб'єктивні, тому що спідометр має розрив і, можливо, не всі однакові, є такі автомобілі, як ці, які відзначають також 230kmh без проблем, то потрібно подивитися, безумовно, фактичні не більше 215-220kmh.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    хлопці, я втручання, тільки для вас, зверніть увагу, що насос CR в 159 ? один cp1h, що пу? спокійно працювати до 1800bar.....в пакт? мати насос низького тиску від витрати адекватної all нова press....наші фахівці дизель можуть підтвердити, якщо вони хочуть....крім того, я бажаю сказати,у світлі, що я не бачив файлу,що підготовчі серйозні, коли підвищують прес-rail роблять, бо знають, що роблять і чому, тому що ефект не ? тільки в тому, щоб самі press rail, щоб мати більше дизель або мати якусь функцію "додатковий модуль" але ? ще одна мотивація добре більш серйозне....
    на l? цього я теж р? rest?або підвищити pa press rail, але причина, по якій accenavo перед ви повинні робити.....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    і що б ця таємнича причина?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    якщо ви збільшується понад певної межі, час вприскування і f? журнал з прес-rail об'єктивного та реального ви побачите великий discostamento між цими двома....cio? реального тиску sar? найнижчий, і, щоб компенсувати це зниження, враховуючи, шляхом форсунок, які залишаються відкритими на більш тривалий термін і вони повинні бути подані можна більше"біля" тиск об'єктивної намагаються збільшити час пре-rail карту.....для s досвід? що з 1350bar даних від CP1 і IQ вище запити 90mm3 реального тиску вимірюється опускається приблизно до 1150-1200 бар....... і насос повинен бути у формі якщо ? трохи млявий прес не досягає 1000bar....логічно з тих тисках ці IQ не будемо ніколи....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    29
    не можу відкрити файл

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di panterargento
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Citazione Спочатку Написав checcosassu Visualizza Messaggio
    не можу відкрити файл
    Ви повинні досягти 50 корисні повідомлення, то тільки тоді ви будете мати привілеї, щоб зробити це...
    Жити і не намагатися означає залишитися сумнівів, що якби зробив

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    29
    спасибі, дуже добрий

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав checcosassu Visualizza Messaggio
    не можу відкрити файл
    я закликаю тебе читати правила.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Сторінка 4 з 5 PrimaПеред ... 2345 ОстаннєUltima

Запис