Результати 1-9 з 9

Обговорення: адреси hot start golf4 115л.с.

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Рим
    Et
    58
    Повідомлення
    89

Unhappy адреси hot start golf4 115л.с.

Добрий вечір або доброго ранку, хтось може мені допомогти знайти адреси для гарячого старту прикріпленого файлу
    star? старію, але я cecando з годину або близько того, і, чесно кажучи, я не можу їх знайти.
    заздалегідь спасибі
    File Allegati Файл Вкладення

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    повинно бути від 05C5D8 в 05C666, який потім повторюється 0745D8 в 074666.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Рим
    Et
    58
    Повідомлення
    89
    ви ті, завдяки.
    але вони ідентичні, так що якщо я копіюю першу карту і вставте на другий я не бачу, як можна поліпшити гарячий старт, не було б краще, щоб якась точка pi? на другій карті?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    дійсно слід copiar другої на першу... Так що якщо з деякої точки pi? на першій. я йду re: той фап, що пса ви потім вирішити наші поради? Не ви зробили, знаючи, як пі? нічого

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Рим
    Et
    58
    Повідомлення
    89
    Citazione Спочатку Написав magi1984 Visualizza Messaggio
    я йду re: той фап, що пса ви потім вирішити наші поради? Не ви зробили, знаючи, як пі? нічого
    Якщо я повинен сказати все це я не підключений досить давно, як сказано в рим: St? impicciato як-карло у Франції, я ? звільнений також pischello і вони завалили роботу, виходжу вранці і повертаюся пізно ввечері, моя дружина сказала, що, можливо, ввечері вони мені знайти ліжко, гарячий.
    У psa все ще повинен повторити, мабуть, не було всіх тих проблем, які він говорив, але це було в recoveri лише кілька разів, після тривалого риси високій швидкості.
    Улісс, я залишив на стоянці і там я також додав, 206 бензин, що після того, як зупинили в бар, щоб випити кави? не хотів-й? знати і в діагностиці не бачить ECU

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Рим
    Et
    58
    Повідомлення
    89
    я забув, ви праві, другий на перед, але так як на напрямні, ми говоримо про кінець карту, я зробив посилання на це до кінця карту, але ? pi? логічно ваші міркування, тому я подумав, добре, щоб дати якийсь момент pi? і не скопіювати карту? я помиляюся, чи я дійсно однакові і не має сенсу копіювати вставити?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    як правило, вони не ідентичні, перше має значення pi? спади в залежності від того, в топ-3 кривих, проте ваше вигадане ? правильно

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    я подивився старі файли зробив давно seat ibiza 1.9 tdi 130cv edc15 і таку ж першу карту, і відразу ж за нею на другій карті, що на мій погляд ріп.гаряче перше і rip.холодний другий і справді, в цьому випадку я скопіював на другій карті на першій та змінюються тільки перші 3 криві, як завжди,замість того, щоб в цьому файлі дві карти знаходяться на відстані один від одного і майже ідентичних або addiritture ідентичні, отже, я можу припустити, що вони обоє тільки для rip,гаряча в цьому випадку я б сказав, змінити близько 1000 очок, тільки перші 3 кривих першу карту, який я вказав вам,дайте мені знати, привіт.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di alex68
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    270
    я повинен мати файл, як мені здається, те ж саме з гарячий старт працює

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення