LOL, очей, що нітрометан ? молекула, що ви не отримаєте, змішавши нітрогліцерин і метанолу. Нітрогліцерин це який ? дуже нестабільно, я зрозумів, якщо ставлять у двигун
Крім цього прекрасного резерв, пояснити, не ? просто, і я розумію, що зрозуміти не може? настільки ж важко. Якщо до цього додати той факт, що пояснити все не добре, ми зруйнували.
Я намагаюся по-різному:
Уявіть собі, що вас, наприклад, режим будь-якої, за припущенням 4000 оборотів в хвилину.
Уявіть, що прямо зараз зробити в кінцевому підсумку ін'єкції точно у верхній мертвій точці.
Гіпотеза 1: (цифри навмання), Щоб записати абсолютно справу? дизельного палива, які ви ввели ? необхідно у відповідності з 1s
Гіпотеза 2: (цифри навмання), Щоб відкрити клапан скидання цього режиму необхідні 1,1 секунди (враховуючи, коли закінчується час уприскування, яка співпадає з верхньої мертвої точки)
Результат: немає проблем. Все йшло гладко.
Давайте у другому випадку, в якому, наприклад, час вприскування закінчується 15? ATDC
Гіпотеза 1: (цифри навмання), Щоб записати абсолютно справу? дизельного палива, які ви ввели (ж) ? необхідно у відповідності з 1s.
Гіпотеза 2: (цифри навмання), Щоб відкрити випускний клапан, у цей режим, як і раніше необхідні 1,1 секунди, але завжди від верхньої мертвої точки, що не збігається-й? фаза закінчення уприскування.
На практиці і як, якщо клапан буде відкриватися тільки після 0,9 секунди до кінця уприскування (цифри навмання)
Результат: дизель brucer? ще 0,1 секунди після того, як ви ? відкритий випускний клапан.
В реальності? ситуації ? гірше, як описано, чому? ускладнюється рядом факторів.
Ви можете поліпшити справу кидаючи повітря, буря всередині циліндра, або, ще краще, підвищуючи якість? дизельного палива, шляхом додавання молекул, здатних горіти швидко, і поліпшення розпилювання палива.
Руху swirl в свою чергу, дозволяє поліпшити горіння, що дозволяє pi? ефективного змішування повітря з паливом. Крім цього, c'? мало зробити