Сторінка 19 з 34 PrimaПеред ... 9171819202129 ... ОстаннєUltima
Результати від 181 до 190 від 341

Обговорення: зміна в авансів

Перегляду "Гібрид"

Banned
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    32
    LOL, очей, що нітрометан ? молекула, що ви не отримаєте, змішавши нітрогліцерин і метанолу. Нітрогліцерин це який ? дуже нестабільно, я зрозумів, якщо ставлять у двигун

Крім цього прекрасного резерв, пояснити, не ? просто, і я розумію, що зрозуміти не може? настільки ж важко. Якщо до цього додати той факт, що пояснити все не добре, ми зруйнували.

Я намагаюся по-різному:
    Уявіть собі, що вас, наприклад, режим будь-якої, за припущенням 4000 оборотів в хвилину.
    Уявіть, що прямо зараз зробити в кінцевому підсумку ін'єкції точно у верхній мертвій точці.
    Гіпотеза 1: (цифри навмання), Щоб записати абсолютно справу? дизельного палива, які ви ввели ? необхідно у відповідності з 1s
    Гіпотеза 2: (цифри навмання), Щоб відкрити клапан скидання цього режиму необхідні 1,1 секунди (враховуючи, коли закінчується час уприскування, яка співпадає з верхньої мертвої точки)

Результат: немає проблем. Все йшло гладко.

Давайте у другому випадку, в якому, наприклад, час вприскування закінчується 15? ATDC
    Гіпотеза 1: (цифри навмання), Щоб записати абсолютно справу? дизельного палива, які ви ввели (ж) ? необхідно у відповідності з 1s.
    Гіпотеза 2: (цифри навмання), Щоб відкрити випускний клапан, у цей режим, як і раніше необхідні 1,1 секунди, але завжди від верхньої мертвої точки, що не збігається-й? фаза закінчення уприскування.

На практиці і як, якщо клапан буде відкриватися тільки після 0,9 секунди до кінця уприскування (цифри навмання)

Результат: дизель brucer? ще 0,1 секунди після того, як ви ? відкритий випускний клапан.

В реальності? ситуації ? гірше, як описано, чому? ускладнюється рядом факторів.

Ви можете поліпшити справу кидаючи повітря, буря всередині циліндра, або, ще краще, підвищуючи якість? дизельного палива, шляхом додавання молекул, здатних горіти швидко, і поліпшення розпилювання палива.
    Руху swirl в свою чергу, дозволяє поліпшити горіння, що дозволяє pi? ефективного змішування повітря з паливом. Крім цього, c'? мало зробити

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    chem .. ? найкрасивіший мій приклад!!!!!!!
    У світі божевільних нормальний-це з розуму

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    doc ти великий, і я зрозумів все прекрасно, без прикладів, мало зрозумілими(крісте, що ти говорив мені, якщо я отримав добре повідомлення ?:додати 50mm3 дизельного палива одночасно з системою уприскування палива, яка починається в 20? до вмт і закінчується в 0? або пмс, точно не ? те ж саме, що надати 25mm3 і 25mm3 час трохи по-різному, але в будь-якому випадку sforando мало часу остаточного градусів вприскування? може бути, коли заряд палива, і вже "красиві, розпеченим"???
    я не впевнений...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    мама моя... ( ВІДСУТНІЙ)ennesiama раз.. ви можете вводити до 10? після вмт..потім залежить від конфігурації распредвалів..але стеля ? це.

БУДЬ ЛАСКА, НЕ ВИКОРИСТОВУЙТЕ НЕЦЕНЗУРНУ ЛЕКСИКУ, ЯК У ПРАВИЛАХ!!!
    Востаннє редагувалось giarras; 09-12-2012 в 10:45

Banned
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    32
    Правильно, не ? одне і те ж. Погіршує ситуацію з двох ін'єкцій subentrerebbero інших факторів.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    Citazione Спочатку Написав Chris156 Visualizza Messaggio
    мама моя... ( ВІДСУТНІЙ)ennesiama раз.. ви можете вводити до 10? після вмт..потім залежить від конфігурації распредвалів..але стеля ? це.

БУДЬ ЛАСКА, НЕ ВИКОРИСТОВУЙТЕ НЕЦЕНЗУРНУ ЛЕКСИКУ, ЯК У ПРАВИЛАХ!!!
    Не думаю, що я написав немає ні слова наступ.... слово elimitata ?: Я СКАЖУ ЦЕ ЗНОВУ!!!!!
    Може бути, ви будете плутати!!!!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    29
    гра не варта свічок

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Провінція Казерта
    Повідомлення
    335
    По мені ? спробуйте, ви не можете? узагальнювати. Заздалегідь пу? може бути, що позитивний і негативний, залежить від автомобіля до автомобіля.
    Припускаючи, карту не штовхаючи пу? також не давати заздалегідь, то вам просто необхідно спробувати автомобіль і подивитися, якщо тому дим від 3500 обертів і далі. В принципі, не потрібно давати заздалегідь, але якщо переборщити з дизель мало ? необхідно.
    Якщо вона занадто ви, ймовірно, розриви дуже серйозні, і автомобіль, як правило, не піднятися добре обертів, чому? поршень починає знайти опір дати початку згоряння, внаслідок занадто рано. По мені ? краще залишити як останнє можливе зміна заздалегідь

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    17
    Citazione Спочатку Написав emilground Visualizza Messaggio
    По мені ? спробуйте, ви не можете? узагальнювати. Заздалегідь пу? може бути, що позитивний і негативний, залежить від автомобіля до автомобіля.
    Припускаючи, карту не штовхаючи пу? також не давати заздалегідь, то вам просто необхідно спробувати автомобіль і подивитися, якщо тому дим від 3500 обертів і далі. В принципі, не потрібно давати заздалегідь, але якщо переборщити з дизель мало ? необхідно.
    Якщо вона занадто ви, ймовірно, розриви дуже серйозні, і автомобіль, як правило, не піднятися добре обертів, чому? поршень починає знайти опір дати початку згоряння, внаслідок занадто рано. По мені ? краще залишити як останнє можливе зміна заздалегідь
    Ну і даремно, multiair ще не ми їх співставленні тут з нами.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di puntospeed1.3
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВАС
    Et
    37
    Повідомлення
    150
    Citazione Спочатку Написав emilground Visualizza Messaggio
    тому на низьких і середніх оборотах може підніматися більш повільний і гальмівний, якщо дають занадто багато? при повному навантаженні 4500 5000 об / хв, 1 може 1.5 є; але 1 1.5 до: приклад 2500giri вважаються зайвими?

Сторінка 19 з 34 PrimaПеред ... 9171819202129 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •