Сторінка 18 з 34 PrimaПеред ... 8161718192028 ... ОстаннєUltima
Результати від 171 до 180 від 341

Обговорення: зміна в авансів

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    якщо ви дбаєте так багато, я навіть можу утримуватися... борг, плітки і пристрасті, що я для моторів, старий jtd дозволяє йому ? під назвою unijet означає, що для кожного запалювання або горіння, або, як vuooi назвати, зроблені тільки дві ін'єкції пілот і головний, який, у свою разів коригуються в залежності від навантаження ... multijet, щоб зробити в області горіння-й? чистий сповільнювали крок згоряння паритет? дизельного палива, щоб зробити його більше? повільно і поступово прийняли стратегію використовувати 5 ін'єкції(включаючи pre і post), щоб кожен згоряння є? що дозволяє менше rumorosit? зниження виробництва незгорілі частки виробництва NOx etc... і, особливо, вводиться після ін'єкції, яка служить для регенерації пристрою анти частинок
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав cicciogsr Visualizza Messaggio
    якщо ви дбаєте так багато, я навіть можу утримуватися... борг, плітки і пристрасті, що я для моторів, старий jtd дозволяє йому ? під назвою unijet означає, що для кожного запалювання або горіння, або, як vuooi назвати, зроблені тільки дві ін'єкції пілот і головний, який, у свою разів коригуються в залежності від навантаження ... multijet, щоб зробити в області горіння-й? чистий сповільнювали крок згоряння паритет? дизельного палива, щоб зробити його більше? повільно і поступово прийняли стратегію використовувати 5 ін'єкції(включаючи pre і post), щоб кожен згоряння є? що дозволяє менше rumorosit? зниження виробництва незгорілі частки виробництва NOx etc... і, особливо, вводиться після ін'єкції, яка служить для регенерації пристрою анти частинок
    ciccio, я не говорив, щоб ти утримувався від розміщення вашої думки..ви не зрозуміли...я тільки сказав, що якщо ви хочете зробити його більш зрозумілим..бачив навіть пройшли разі,серед нас,які привели нас до непорозумінь...це сказав мій друг, може бути, я в даному конкретному випадку я не можу зрозуміти, що є? що я хочу, тому що від ваших відповідей відомо резерв impropia....cio? сказав "земля-земля" я кажу ви мені відповісти B або, набагато більш імовірно, B і мало compresibile для моєї скромної третій середній, але є? це не означає, що не так незрозуміло для інших?.....тепер повертаючись більше на технічний rigaurdo обговорити вишукано циклу термодинамічних дизель common rail), з кілька ін'єкцій,мої думки з цього приводу ?:замість того, щоб multiiniezioni, щоб мати згоряння, найпростіший з можливих, бо не використовувати цю технологію, щоб мати максимально можливу продуктивність???суть мого питання ? ось і все!!!
    Востаннє редагувалось манро; 08-12-2012 в 21:52
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    після ін'єкції, я маю на увазі ін'єкції дизель завжди з випускний клапан закритий, але з поршнем, який випереджав його в вмт.....

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    манро вибачте, я не розумію-й? що ви хочете знати.. . якщо ви хочете відкрити пост, висунуті в свої карти і ми обговорюємо вище, з цифрами в руках... cos? ми говоримо про секс ангелів..

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    ciccio написано в моєму пості трохи е? те, що я хочу знати...перетворити,якщо можливо,пост ін'єкції, розроблені для "очистити двигун дизель" після ін'єкції, щоб мати massimapotenza...

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    пост-уприскування виконується в пізніх стадіях згоряння для підвищення температури вихлопних газів, що дозволяє регенерувати фільтр,пост-уприскування pu? крім того, створення середовища, зменшуючи необхідне для регенерації каталізатора в результаті вбивства окисів азоту.

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    сказав ще, terraterra я тут, цікаво ? можна створити цикл дизеля і pme в нашій душі більш потужні можна з multi ін'єкції, які замість того, щоб послати дизельного палива поза циліндра, для чищення фільтра я не interssa нічого...надати наприклад, замість однієї грубої основного вприскування може бути "поза часом, максимум", тому що c'? стільки штук? для ін'єкцій,таку ж товсту, кількість поділити на час-градусів двигун більш оптимальним, щоб мати максимально можливу з точки зору продуктивності...
    Востаннє редагувалось манро; 08-12-2012 в 22:09

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    манро ін. chem вам повторено все, що я сказав, що..
    "після ін'єкції" ви можете носити його тільки, поки малюк градусів..після того, як не потрібно більше нічого..тільки дим і не спекотне!!!

ciccio праві..пошту свою карту і ми допоможемо вам спокійно..
    У світі божевільних нормальний-це з розуму

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    манро якщо нам вдасться створити цикл, в своє задоволення, знімаю капелюха.. ми, бідні хлопці, тут ми намагаємося гризти coef безпеки, які використовував виробник для збільшення продуктивності..fregandocene викидів забруднюючих речовин і багато разів, а також витрата палива...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    манро, я покажу вам приклад..після великого успіху в ліфт і дитини з куля!!!!
    Ви від дитини, грали в запуск куль з паперу з ручкою (кульковою ручкою) розібрали (духовий)... ти soffiavi і palliina заводився, але після того, як вийшли з-під пера і відступала, наприклад, 1 сантиметр сили повітря не було більше ефект на м'яч.. і той повітря в buttavi просто в середовищі..

Я знаю, що скоро apriro мій пост всі ці приклади!!!! більше так я не можу собі пояснити на землю..
    У світі божевільних нормальний-це з розуму

Сторінка 18 з 34 PrimaПеред ... 8161718192028 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •