Результати 1-10 з 11

Обговорення: Визначити драйвер

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di panterargento
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215

Визначити драйвер

Всім привіт.
    Я хотів би знати, якщо ви можете? сходить до файлу ОРІ, маючи МОД, і таким чином його створити?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    з mod, ви можете простежити, оригінал в більшості випадків, але створення оригінального файлу з нуля, змінюючи мод ? неможливо!

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Citazione Спочатку Написав magi1984 Visualizza Messaggio
    з mod, ви можете простежити, оригінал в більшості випадків, але створення оригінального файлу з нуля, змінюючи мод ? неможливо!
    Цікаво, чому? у ОРІ мені видав тренер, що я і зробив перепризначення, тому я, читаючи його МОД я зробив з хитрощі, про які я вже? написав, але мої сумніви ? то КРИЧИ, як в реальності? моєї машини.
    Ви додаю зображення info ecm titanium + ОРІ, що я випустила і МОДІВ, які я читав.
    File Allegati Файл Вкладення

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    тепер я розумію, що ви маєте на увазі.
    оригінал, який ви випустили ? читання ЗАГАЛЬНОЇ суми, а мод, який ви читали тебе ? читання і частковий, то є ? є тільки частина з картами
    обидва файлу є правильними, скажімо, що якщо ви зробите деякі дають свій мод, ви завжди читання флеш-загальна для відновлення ебу
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    я підтверджую те, що написано від волхвів,і ліжко в bdm, в іншій-ліжко в послідовний, тому ви можете спокійно завантажити на sw орі і мод і зробити зміни, які ви хочете, то при збереженні всього, ви знаходитесь ваш файл mod ліжко в послідовний вас із змінами від вас,якщо замість частини безпосередньо з файлу орі, безумовно, у вас є проблеми у запису, так як в зоні спальні і повний, ніж той, aeg закону mpps і частковою.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    я підтверджую те, що написано від волхвів,і ліжко в bdm, в іншій-ліжко в послідовний, тому ви можете спокійно завантажити на sw орі і мод і зробити зміни, які ви хочете, то при збереженні всього, ви знаходитесь ваш файл mod ліжко в послідовний вас із змінами від вас,якщо замість частини безпосередньо з файлу орі, безумовно, у вас є проблеми у запису, так як в зоні спальні і повний, ніж той, aeg закону mpps і частковою.
    Але, щоб читати в bdm не треба знімати ебу?
    Я був присутній, коли він перепризначений, не розібрати нічого, він прочитав ecu в послідовний приблизно 5 хв...
    Я сумніваюся, що файл, який я дав не від моєї машини...

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав panterargento Visualizza Messaggio
    Але, щоб читати в bdm не треба знімати ебу?
    Я був присутній, коли він перепризначений, не розібрати нічого, він прочитав ecu в послідовний приблизно 5 хв...
    Я сумніваюся, що файл, який я дав не від моєї машини...
    що програміст використовував, щоб читати?
    не може бути, що він читав зі своєї машини, але тобі це неважливо, тому що, маючи читання з послідовного mod і, будучи в той же hw і sw, ви можете спокійно зробити зміни, які ви хочете завантажуючи завжди так і орі, що мод і мод, що врятуєш, як я написав трохи вище буде, як завжди, що від тебе читав у послідовний, але нові зміни, зроблені вами.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    що програміст використовував, щоб читати?
    не може бути, що він читав зі своєї машини, але тобі це неважливо, тому що, маючи читання з послідовного mod і, будучи в той же hw і sw, ви можете спокійно зробити зміни, які ви хочете завантажуючи завжди так і орі, що мод і мод, що врятуєш, як я написав трохи вище буде, як завжди, що від тебе читав у послідовний, але нові зміни, зроблені вами.
    Я повинен бути чесним-я не знав, як інтерпретувати, що програміст використовував, щоб читати, я був у кількох метрах, і я не хочу бути інвазивної...

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Отже, якщо я збираюся зіставити з нуля, починаючи з того файлу, на момент написання пу? перестати відповідати на запити?
    C'? спосіб перевірити, що файл доступний для читання?
    Практично, якщо cos? був би реальний резервного копіювання, якщо не помиляюся, але як знати напевно?
    Читання всього, мати б завжди зручно в разі блокування вірно?
    Хлопці, вибачте за надто багато питань...але ? щоб зняти всі сумніви...

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •