Сторінка 17 з 34 PrimaПеред ... 7151617181927 ... ОстаннєUltima
Результати з 161 по 170 з 341

Обговорення: зміна в авансів

Перегляду "Гібрид"

Banned
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    32
    Це питання типу кінетичну.
    Дизельне паливо ? повільно горіти. Впорскувати до 10 градусів (приблизно, залежить від двигуна двигуна) не має часу, щоб спалити під час корисно і в кінцевому підсумку потрапити на випускний колектор і равлик турбіни під час фази згоряння. Ми? визначає збільшення EGT і твердих частинок.
    Явище зменшується, використовуючи великий надлишок повітря, звичайно. Тиску turbo високі, часто ця межа буде трохи менше.
    Распредвали збільшують об'ємний ккд, відповідно ? як якщо б я використовував тиск турбо-й? високі (не ? так? але це ідея)

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав dott.chem Visualizza Messaggio
    Це питання типу кінетичну.
    Дизельне паливо ? повільно горіти. Впорскувати до 10 градусів (приблизно, залежить від двигуна двигуна) не має часу, щоб спалити під час корисно і в кінцевому підсумку потрапити на випускний колектор і равлик турбіни під час фази згоряння. Ми? визначає збільшення EGT і твердих частинок.
    Явище зменшується, використовуючи великий надлишок повітря, звичайно. Тиску turbo високі, часто ця межа буде трохи менше.
    Распредвали збільшують об'ємний ккд, відповідно ? як якщо б я використовував тиск турбо-й? високі (не ? так? але це ідея)
    ок...покласти мить все повертається об'ємні дані від будь-якої камери або тиску turbo etc, і розглядаючи тільки тепловий цикл даного двигуна (і, отже, pme, що відбувається...моє питання ?:коли відбувається початок упорскування палива, впускні клапани були закриті вже хороший шматок,так як ті, вихлопних газів,і той повітря під тиском ? вдалося увійти в циліндр ? вхід стоп...потім в циліндр c'? деякий тиск у кінці фази стиснення сара також збільшується, у спеку ок?.. потім у цьому стані ? футбольний згоряння і, скажімо, "а" поршня пропущений через вмт..... те, що я не повернутися ?=чому? в циліндр не може продовжувати вводити дизель в маси, який вже горить з температурою і тиском більш високої фази стиснення, що verebbe "interotta" тільки до тих пір, поки випускний клапан вирішує відкрити??cinematicamente кажу doc,чому? вклавши 10?після вмт ви повинні мати більше egt і дим, коли, здається, ясно, що клапан зливу ? як і раніше закритий і все тепло і тиск ? раніше в пастці в циліндр і тисне з силою, нечуваної на поршень??
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    у mjet ін'єкції кілька насправді вона уприскує дизельне паливо в різний час, навіть коли горіння ? почалася

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    якщо ви дозволите, я хотів би почути тих, хто витрачає 2 слова більше, щоб спробувати зрозуміти нас, бідних ingnoranti складних понять....і я маю на увазі ін chem, які, як з його попередніх постів, очевидно, "дарма" кілька слів, щоб зробити зрозумілими його основні...в перекладі і не в образу...ciccio ти хлопець, в ногу, і інженер титулованих, але пояснити речі, ви kiavika!!!прости мене!!
    я думаю, що спалювання дизельного палива робить в тому числі і мої, є питання, specifichea яких я хотів би конкретних відповідей, якщо ви не хочете, щоб дати в такому разі ви могли б уникнути, ходити навколо з непотрібними прийомів слів....не повернемося, говорити і робити одне і те ж....давай!! р? практичному сенсі є не хоче!! Doc і без проблем взагалі сказав, що думав, не отримати багато пив розуму!! тому що ви не відповідати обсягом замітки і ти, або менше, якщо саме вам це важко зробити? тому що ви не astieni продовжувати "менара, може бути повітря??"

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    змінюючи кулачки, змінюється об'ємний ккд, чому? змінити-перше, що терміни відкриття клапанів, відповідно, кращого і більшого заповнення камери... краще я маю на увазі швидкість? з якими він наповнює другий, чи що ? добре зробили, що кращі перехрестя клапанів ви можете, щоб очистити номер, а потім заповнює першу і свіжа суміш, що вам треба? включити знайти номер повністю очищена від газу, з декількох залишків незгорілого, а також пі? свіжі що не слід недооцінювати

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    якщо оновити все з нуля, я також пояснив, як відбувається горіння дизельного... шукає інфо про згоряння дизеля, особливо на поширення і, можливо, ви прибираєте багато сумнівів

Banned
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    32
    Процес згоряння будь-якого палива, що йде на горіння (в даному випадку дизельного палива і повітря) ? хімічні реакції.
    Хімічні реакції, вони всі мають одну швидкість? характерно, що залежить від різних речей.
    Крім того, температуру і тиск регулюють частини термодинаміка процесу згоряння.
    У конкретному випадку, збільшення тиску, не грає на користь процесу згоряння, принаймні, з точки зору термодинамічного
    Крім того, з точки зору кінетичне явище хімік "горіння" ? у супроводі фізичне явище.
    Краплі дизель мікрометра, як правило, згоріти зовні, де вони перебувають у контакті з киснем, всередину.
    Pi? ? велика крапля (яка утворюється від розпилювання дизельного палива) - й? час ? необхідності, фронт полум'я, щоб дістатися до ядра.
    Необхідний час ? що для тривалості упорскування дуже великих і високих обертах двигуна (коли вал двигуна проходить через безліч кутів немає часу) зливний клапан ? gi? відкрито, передаючи краплі ще в процесі згоряння в колектор.

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    переклад в двох словах, це означає, що навіть якщо він впорскує після вмт дизельне паливо, як опіки,враховуючи його технічні характеристики і процес його згоряння,а також з вихлопної клапан закривається, не знайшовши достатньо кисню,в цей момент,не яке призвело більше тепла і тиску?
    і це врешті-решт його згорання, навіть всередині мікро-частинок дизельного палива лише за межами циліндра,ще краще-колекторів і турбіни, чому? c'? більше повітря?? вибачте, doc і температура дуже висока, що набагато раніше викликала печіння в цьому процесі,завжди зі зливальний клапан закритий і, отже, тепла і тиску полягають всі в циліндрі,не має ніякого впливу на цей цикл термодинамічного??з посади ін'єкції,trattenedo все тепло і прес в циліндр,на практиці ми не можемо "формувати" термодинамічного циклу, за нашим бажанням, щоб спробувати продовжити якомога більше, поки не відкриється зливний клапан "romperci яйця в одну корзину "стадії корисно" двигуна??

Banned
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    32
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    переклад в двох словах, це означає, що навіть якщо він впорскує після вмт дизельне паливо, як опіки,враховуючи його технічні характеристики і процес його згоряння,а також з вихлопної клапан закривається, не знайшовши достатньо кисню,в цей момент,не яке призвело більше тепла і тиску?
    Я сподіваюся, що добре інтерпретувати питання.
    Ne зробить?, але вихід дуже і дуже скромний і протипоказання важливі.
    Кисень, навіть якщо в надлишку ? здатний полегшити проблему, а не вирішити її.

і це врешті-решт його згорання, навіть всередині мікро-частинок дизельного палива лише за межами циліндра,ще краще-колекторів і турбіни, чому? c'? більше повітря??
    Ні, не тому, що? c'? pi? повітря, де він перебував раніше, просто тому, що? "крапля" закінчується в камері згоряння в ті часи.
    вибачте, doc і дуже високої температури, що набагато раніше викликала горіння в цей процес,завжди з випускний клапан закритий, а потім тепла і тиску, укладені все в циліндр,не має ніякого впливу на цей цикл термодинамічних??
    Те тепло, як ви кажете, то можна викликати процес горіння. Це один з параметрів, з яких я писав раніше, від якого залежить швидкість? у rezione. Я не хочу вдаватися занадто в подробиці, але, зокрема, у зміні коефіцієнта pre-показового "константи кінетики реакції".
    І як, якщо підвищення температури і краще займання. Але ми? стоїть на початку уприскування, в той час як ви не можете поліпшити ініціювання реакції gi? спрацювала... не вірите?
    з пост ін'єкції,trattenedo все тепло і прес в циліндр,на практиці ми не можемо "ліпити" термодинамічного циклу, за нашим бажанням, щоб спробувати продовжити якомога більше, поки не відкриється випускний клапан "romperci яйця в одну корзину "стадії корисно" мотора??
    Quan тривалість вприскування ? дуже довгі (подивіться повному навантаженні), а тим більше для автомобілів, оброблених нас? не ? можна чи можливо ? краще сказати, що в нашому розпорядженні коштів не вважаю можливим

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав dott.chem Visualizza Messaggio
    Те тепло, як ви кажете, то можна викликати процес горіння. Це один з параметрів, з яких я писав раніше, від якого залежить швидкість? у rezione. Я не хочу вдаватися занадто в подробиці, але, зокрема, у зміні коефіцієнта pre-показового "константи кінетики реакції".
    І як, якщо підвищення температури і краще займання. Але ми? стоїть на початку уприскування, в той час як ви не можете поліпшити ініціювання реакції gi? спрацювала... не вірите?
    doc, вибачте, не хочу вас зламати. але ми обговорюємо, для якого я намагаюся дізнатися, як можна більше і всі відповіді від тебе, описані в цьому ? те, що менше я розумію...тобто, те, залишивши для atimo втратити дизельного двигуна і, говорячи про реакцію вже спрацювала, на вашому прикладі, що ви не можете? покращити я думаю, відразу ж після атомної бомби..дить? для запуску цієї зброї, величезні, зроблені з плутонію і урану,які я пам'ятаю вибухає "безкоштовне", служить поштовхом, щоб практично почати процес...bh? в цьому випадку, що практично, який викликає lareazione ланцюга буде буквально "лезо" плутоній від бомби...
    тому що це не ? можна в двигун?? cio? наприклад, американці в своїх драг top fuel використовують змішувати з метанолом у нітрогліцерин, з якого отримують нітрометан..мені метанолу в цьому випадку спрацьовує заряд, але нітро на зміцнення саме як приклад бомба...чому ні ? можете зробити так само, як з дизельним, що коли випаровується до сильного тиску в контакті з високою температурою вже оброблені в ньому ж продовжувати? випустити тепла і тиску?? і, наче на пожежу, щоб поставити його на "кріс" додаванні дизельного палива в risulato б пожежа, ще більш великий і потужний cio? якщо б не було клапана, щоб відкрити "балон"(циліндр) двигун esploderebbe..але чому б не перевірити цей вибух з multiniezioni, щоб мати стільки, скільки сказали?
    Востаннє редагувалось манро; 08-12-2012 в 22:35

Сторінка 17 з 34 PrimaПеред ... 7151617181927 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •