Моя скромна думка з цього приводу ? наступний:
Аванси йдуть зміни в деяких обставинах. Це слід робити з обережністю, знаючи як, знаючи, чому? і, знаючи, що у пу? йти йому назустріч.
Припускаю, що якщо я хочу отримати потужність не жахливі, отже, надійність?, справу? дизельне дати і справа? повітря дати (і, отже, тиск) ? скромний.
Може бути, з практичним прикладом мови робить більше? простіше для всіх.
Tdi 160 з 70mg дизель потужністю в теорії 190cv на 4000 про. З-за очевидних втрат ефективності при збільшенні потужності, ці коні стають майже 185 при 4000 об з тиском 1.49 бар (тиск оригінальний, виявлених з діагнозом).
Дані потужності (rullati) відображають, скільки отримав, з розрахунками, перш ніж зіставити автомобіль є? ? індекс, що рахунки були зроблені правильно, і що всі на авто працює.
Ви помітили, що p? дим певних обертах (передбачувані в фази). Проблема виникає із-за того, що надати 70mg, вона уприскує як правило, 8? ATDC ради 11?.
Незважаючи на AFR близько 15,5 автомобіль курить, чому? дизельне паливо ? вводять занадто багато, крім верхньої мертвої точки 8 - 10? межа для fumosita на багато двигунів tdi на приблизно 10?.
Дим, не ? ті, перебільшені, ви можете тримати все cos?, але якщо ви хочете, щоб вирішити, що робити?
Або збільшення тиску, або від заздалегідь.
Якщо тиск не хочете змінити, ви припускаєте.
Скільки? Заздалегідь ви пу? розрахувати, починаючи з оригінальних карт. З них ми повинні екстраполювати значення, необхідного для угоди? вприскування, що вас цікавить.
Щоб зробити це, просто р? винахідливості і таблиці EXCEL.
В моєму випадку обчислене значення ? приблизно на 1,25 градусів до 4000g/min. мало речей, так, але достатньо, щоб частково зменшити куріння. тепер ****lli pi? що прийнятні
Змінювати випередження упорскування ? ризиковано. Збільшення тиску, що ви всередині циліндра, не ? тип поширений, але локалізована в короткі терміни, у фазі підйому поршня. Якщо прирощення мають незначні проблеми не існує, спеціаль тиску turbo оригінальні або низькі.
В інших умовах можуть мати місце перегрів двигуна, тріщини на голівці блоку і головки поршня, стрес, важливі для imbiellaggio і колінчастого валу.
Для кількості? вводили дуже високі (дуже), якщо значення заздалегідь необхідні розрахунки високі, це означає, що ви повинні змінити свою стратегію. Він проходить форсунок з форсунками, плюс. У цьому випадку їх можна? залишити оригінальні, відкласти або дуже-дуже обережно, передбачати ще в залежності від розміру отвору сопла.
У випадку, якщо тиск турбо, дуже високий, з проміжним серії, справа ускладнюється із-за високої температури заряду, введене в циліндр, і тиск pi? високі.
Як я бачу, зробити логи карети з оригінальною карті, і після зміни карти ? важливо.
Ovviemante я не хочу нікого переконувати в тому, що я кажу, це все ? моє скромне думку, народжене від p? дослідження та p? досвід