Сторінка 4 з 15 PrimaПеред ... 2345614 ... ОстаннєUltima
Результати 31-40 147

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bart
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    ....фіко ваш аватар барт!.... нам би в підпис фразу:"ciucciati носок"!! по червоній....
    Спасибі манро, люблю багато, навіть мені...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    ну..ciccio ? р? "загадкові" у його пост..***** unque на l? всі....fico ваш аватар барт!.... нам би в підпис фразу:"ciucciati носок"!! .....
    манро використовую мову занадто начерки? я не розумієте? в пост заздалегідь, я написав вам формулу, з одиниці? вимірювання, але не розумієте мене... я пояснив докладно

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    у 14.3 робить розрахунок на карту орі не бачив, але пам'ятаю, що повинно бути близько 70, якщо ? у jtd105 також, чому? ? мій автомобіль, тепер без диму можна знизити, добре або погано до 13,5 макс 13, але вже? курить на високих оборотах .. знос турбіни впливає на витрату повітря, отже, якщо прилад вимірювання менше повітря з якої-небудь причини доведеться на дизель, що ви хотіли мати..по-друге якщо у вас витрата повітря правильно, і ви занадто низький afr, коли з'? зниження фізіологічного тиску turbo fumerai.. я не пояснив?

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Citazione Спочатку Написав cicciogsr Visualizza Messaggio
    у 14.3 робить розрахунок на карту орі не бачив, але пам'ятаю, що повинно бути близько 70, якщо ? у jtd105 також, чому? ? моєї машини...
    Моя ? у jtd110, але я думаю, що мало змін...
    Але ви впевнені, що 14,3? Мене приводять значення значно нижче...

...тепер без диму можна знизити, добре або погано до 13,5 макс 13, але вже? курить на високих обертах...
    Мені здається, значення трохи високі, але ви впевнені?

...знос турбіни впливає на витрату повітря, отже, якщо прилад вимірювання менше повітря з якої-небудь причини доведеться на дизель, що ви хотіли мати...
    На це ми згодні!

...по-друге якщо у вас витрата повітря правильно, і ви занадто низький afr, коли з'? зниження фізіологічного тиску turbo fumerai.. я не пояснив?
    І чому? ви повинні палити?! Якщо все повітря проходить від витратоміра повітря, коли тиск падає, то, відповідно, калу, звичайно, всмоктуваного повітря, отже, також дизельного палива, як тільки що написали, також і від вас)? раніше буде дотримуватися співвідношення стехиометрической!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    також в дизель-якщо збільшення занадто l afr втрачає продуктивність..і не мало.. і температура піднімається..
    У світі божевільних нормальний-це з розуму

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав Chris156 Visualizza Messaggio
    також в дизель-якщо збільшення занадто l afr втрачає продуктивність..і не мало.. і температура піднімається..
    скажіть ті, які готують трактор або вантажівку тягова....по мені ці двигуни від 1800-2000cv подорожує з afr 8:1, якщо не менше....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Citazione Спочатку Написав Chris156 Visualizza Messaggio
    Так що, по-твоєму, яке значення AFR, не забувайте, як ідеал? Або, як межа, якої не перейдуть?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    Citazione Спочатку Написав bart Visualizza Messaggio
    Так що, по-твоєму, яке значення AFR, не забувайте, як ідеал? Або, як межа, якої не перейдуть?
    залишатися можливо ближче до оригіналу..
    У світі божевільних нормальний-це з розуму

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    *барт з 1200 мг повітря і 70mg дизельне паливо, ви знаходитесь на досить 17,1:1 afr...яка, я думаю, як встановлено, від мами, fiat...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    *барт з 1200 мг повітря і 70mg дизельне паливо, ви знаходитесь на досить 17,1:1 afr...яка, я думаю, як встановлено, від мами, fiat...
    Насправді я отримав середні значення лямбда у цьому порядку і далі, тому я запитав cicciogsr, як він отримав 14,3 карту серії...

Сторінка 4 з 15 PrimaПеред ... 2345614 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •