у 14.3 робить розрахунок на карту орі не бачив, але пам'ятаю, що повинно бути близько 70, якщо ? у jtd105 також, чому? ? мій автомобіль, тепер без диму можна знизити, добре або погано до 13,5 макс 13, але вже? курить на високих оборотах .. знос турбіни впливає на витрату повітря, отже, якщо прилад вимірювання менше повітря з якої-небудь причини доведеться на дизель, що ви хотіли мати..по-друге якщо у вас витрата повітря правильно, і ви занадто низький afr, коли з'? зниження фізіологічного тиску turbo fumerai.. я не пояснив?
Моя ? у jtd110, але я думаю, що мало змін...
Але ви впевнені, що 14,3? Мене приводять значення значно нижче...
Мені здається, значення трохи високі, але ви впевнені?
На це ми згодні!
І чому? ви повинні палити?! Якщо все повітря проходить від витратоміра повітря, коли тиск падає, то, відповідно, калу, звичайно, всмоктуваного повітря, отже, також дизельного палива, як тільки що написали, також і від вас)? раніше буде дотримуватися співвідношення стехиометрической!
також в дизель-якщо збільшення занадто l afr втрачає продуктивність..і не мало.. і температура піднімається..
У світі божевільних нормальний-це з розуму
*барт з 1200 мг повітря і 70mg дизельне паливо, ви знаходитесь на досить 17,1:1 afr...яка, я думаю, як встановлено, від мами, fiat...
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...