також в дизель-якщо збільшення занадто l afr втрачає продуктивність..і не мало.. і температура піднімається..
У світі божевільних нормальний-це з розуму
Моя ? у jtd110, але я думаю, що мало змін...
Але ви впевнені, що 14,3? Мене приводять значення значно нижче...
Мені здається, значення трохи високі, але ви впевнені?
На це ми згодні!
І чому? ви повинні палити?! Якщо все повітря проходить від витратоміра повітря, коли тиск падає, то, відповідно, калу, звичайно, всмоктуваного повітря, отже, також дизельного палива, як тільки що написали, також і від вас)? раніше буде дотримуватися співвідношення стехиометрической!
*барт з 1200 мг повітря і 70mg дизельне паливо, ви знаходитесь на досить 17,1:1 afr...яка, я думаю, як встановлено, від мами, fiat...
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
чекає..чекає барт..ми робимо плутанини, тому що ciccio сказав, що дизель 70mm3 не мг нас, ми повинні їх перетворити в мг? чесно кажучи зараз не пам'ятаю, як ви стикаєтеся, якщо їх помножити на 0,85 у нас 70*0,85=59,5 мг, але якщо ми ділимо на 0,85 ми 70/0,85=82,3 мг..тепер для першого значення ми afr 20,1:1, а для другого у нас є afr 14,5:1...так що я вважаю, що ви повинні розділити мм3 / 0,85 мати правильні пропорції....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
1200 мг повітря для мене, а не їх площею, як мінімум, 105, приходить до max 1000 ... а ви праві, я згадав, male l afr-орі ? більше 16 ... на всі ці повідомлення, ми говоримо дим і дизель... для мене всі машини, які курять, як поїзд, не робить мене в генія дизель для старих і, можливо, ми може стояти, але для тих нових, я не думаю... трохи дизельного палива ще навіть не fasato допомагає зменшити або прискорити деякі етапи