я з kess v2 оригінал
але врешті-решт інтерфейс ? відносна, служить тільки читати і писати, не важливо з sw
я з kess v2 оригінал
але врешті-решт інтерфейс ? відносна, служить тільки читати і писати, не важливо з sw
? я вважаю, що хороший інтерфейс гарантій ;-) і, використовуючи powergate m r, що скажете?
на жаль, я не знаю, вибачте.
те, що я хотів сказати я ? що хороший інтерфейс ? гарантія успіху в тому, що запис файлу, і на цьому сон згоден, граф, але не має з тим, що для обробки файлу.
cio? якщо файл ? боляче, ви можете записати його кращий інтерфейс в світі, але файл sar? все одно боляче після завантаження на автомобілі
ви точно що то не обговорює, моє занепокоєння було можливого блокування запису, красива фактура у мене 2 powergate і працюють відмінно але якщо хочеш, я поясню їх роботи дійсно прості у використанні і якщо мені це вдалося, я, що я, м'яко кажучи, недосвідчений, є пу? досягти успіху будь, хехехе![]()
Мені було б цікаво я теж на роботу powergate. Я в будь-якому випадку я написав-й? раз з іншими інструментами, а не ви ? ніколи не застряг, нічого в запису...удачі!!![]()
вам поясню коротко, powergate ? вид інтерфейсу автономного округу. він харчується прямо від obd2 і зчитує файл, завантажити його на пк з aposito програми і змінити його з допомогою ecm, після зміни файлу, перетворюється в powergate і завантажується у варшави дійсно добре працює і +? також швидко
також цю статтю у версії m sara' форуму.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]