Сторінка 3 з 15 PrimaПеред 1234513 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 147

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    з 542mg повітря і 50мг дизель у вас є afr 10,8!! ваш автомобіль dovebbe викидають чорний дим, гірше, ніж "титанік"!! по мені c'? щось не так....потім, хто вам каже, що з двигуном орі не пу? йти далі певного iq?з якої причини??
    що стосується maf значення, цілі, норми, скільки насправді хороший maf повинні дати, щоб де тбр в хорошому condizionedeve дати між 289 і 1201 мг повітря
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bart
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    з 542mg повітря і 50мг дизель у вас є afr 10,8!! ваш автомобіль dovebbe викидають чорний дим, гірше, ніж "титанік"!! по мені c'? щось не так....
    , Що c'? щось не так, немає ніяких сумнівів! Я згоден, я теж...
    Чесно кажучи я випробував на волів, але від фар машин, які слідували за ним на віддалі, не я ? здавалося, щоб побачити...

потім, хто вам каже, що з двигуном орі не пу? йти далі певного iq?з якої причини??
    Мій був просто питання, просто щоб дізнатися про це більше?! В іншому випадку, що б відкрито зробити це обговорення?

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    єдине обмеження-iq, а потім і те, як стійкість до термічних і механічних впливів даного двигуна.....
    правильним для вас, наприклад на насоси тиском механічних scania або iveco V8 у мене встановлені насоси, які давали також 1000cc дизель! коли від золота насос ne 300-400 куб...

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    єдине обмеження-iq і те, як стійкість до термічних і механічних впливів даного двигуна.....
    не сперечатися ні з ким, але я читав повідомлення, що вони "даремно" досить p? слів, щоб сказати те, що я виклав у реченні вище autoriiportata...і це не ? щоб зробити в гонці, хто з'? л? довше, але тільки для "віддавати кесарю те, що ? цезар"
    здається, evidententeches збільшує iq знижує afr, і єдиний межа, і вище більш,я б сказав,як хоче ризикувати...звичайно, як смерть? що tractor puller дизель з 12:1 afr буде тільки на мотоциклі.....

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    манро ніхто не хоче сперечатися з вами або проігнорував ваше повідомлення!
    Ймовірно, ви не отримали відповідь, просто тому, що? з цієї теми ми хотіли зрозуміти, яке відношення stechioetrico (і, відповідно, iq) максимальні ідеали, до яких ви пу? приїхати, щоб отримати максимальну продуктивність при відсутності fumosit?, що я не вірю, збігаються з межу руйнування двигуна...
    Але це не означає, що ваше повідомлення ? було проігноровано і

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    той jtd повинні мати afr близько 14.3 не пам'ятаю точне значення, якщо gi? надходження 13,5 після 3000 оборотів в хвилину, ви починаєте бачити дим..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    Citazione Спочатку Написав cicciogsr Visualizza Messaggio
    той jtd повинні мати afr близько 14.3 не пам'ятаю точне значення, якщо gi? надходження 13,5 після 3000 оборотів в хвилину, ви починаєте бачити дим..
    залежить від стану турбіни в безпосередній близькості? 13 диміти, а потім ви бачите, як дизель ви inettando і як...

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    залежить від стану турбіни в безпосередній близькості? 13 диміти...
    Вибачте, але я не зрозумів...

...і потім ви бачите, як дизель ви inettando і як...
    Очевидно, справи? що ви шукаєте, поважати більше? можливо, відносини стехиометрической, що avr? створена, як ідеальне...
    &Quot;а" ? замість трохи більше? комплекс...

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    14,3 ви маєте на увазі ? ідеал, або те, що ви розраховується за оригінальною карті?

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    ну..ciccio ? р? "загадкові" у його пост..***** unque на l? всі....fico ваш аватар барт!.... нам би в підпис фразу:"ciucciati носок"!! .....

Сторінка 3 з 15 PrimaПеред 1234513 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •