Спочатку Написав
манро
ми говоримо, що для мене ви відіслали щодо.....але пройшов з честю і у всіх інших.....те, що я хотів дати вам зрозуміти,immolando моє яєчко, на щастя, за винятком випадків,було те, що, оскільки ecm не від кількості? повітря для moddare лім парів з цим sw, не даючи палити автомобіль практично неможливо ? докази, як я кажу ? повідомивши того, що ти сказав....цитую дослівно:"бачив, що ecm не від всмоктуваного повітря, але навантаження я тебе втрачу IQ тільки в навантажень найвищих і де в цих вантажів або збільшується також тиск турбо, щоб мати в ці режими ми ще дизель, але максимальне всмоктування повітря, і в той же час більш " стиснене повітря", як ви можете зрозуміти, дають зростання "необережно", сподіваючись, що турбо ті fangenti особа не палити кар не ? хороший спосіб moddare файлу, крім того, це ваші міркування, пу? вибору валюти тільки з лім диму в функції map turbo, але в, то, в залежності від maf збільшити ****cchia до різних режимів, ви не можете? зробити....або краще це можна зробити, але результат не буде ніколи правильним для цілей розрахунку AFR....