нам тоді розум ? занадто заплутаний.....я рекомендую відвідати спеціалізований......але від ветеринара?.....ви дві коні божевільні!!!
нам тоді розум ? занадто заплутаний.....я рекомендую відвідати спеціалізований......але від ветеринара?.....ви дві коні божевільні!!!
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
ніхто не розуміє, що мої приклади??????? hehehehe..
після цього вам поясню краще.. дизельне паливо починає горіти певного тиску в циліндрі.. в первісний стан відображає те, що виробник встановив..
наприклад, на 4000 об з tot prex rail і tot-бар, turbo та ін ..все це дозволити? так, що, наприклад, 5 градусів до вмт починається горіння..
Те, що ви повинні зрозуміти на прикладах, що я тобі зробила (підйом в головах, дитини, який надуває повітряну кулю)? це!!!
Зараз нас 6?
У світі божевільних нормальний-це з розуму
і закінчується тридцять градусів після?
нііі...![]()
на файл, який я відправив, я ін'єкції триває 30? для 70 mmq і заздалегідь ? 20 градусів, все ж кількість?.. очі свої 30 я маю на увазі, не ? заздалегідь..
Дивіться ви на додаю скріншот cos? ви розумієте, добре.
2? щодо значення, які у мене на моїй таблиці + 6,48%.
Але я зупинився, чому? я бачив, що обмежувач заздалегідь ? встановлений в 40?.
Потім зробивши невелику зміну, я б cmq. залишився в межах допуску
Навіть якщо ? дуже мало, я чув, машину-й? нервую і навіть більше? шумить.
Для ремонту я завжди намагаюся слідувати оригінальним чином, прогресивний.
Я поставив екран також winols в орі, чому? осі на ecm не праві.
Останній раз редагувався : мегамозок; 05-12-2012 в 13:15
двох градусів, в залежності від того, що ви їх розраховані?
будьте обережні, щоб дати градусів так, щоб.....
Я не робив спеціальних розрахунків, я збільшив час до 7% і, знаючи, що обмежувач в 40 градусів я підняв аванси. Після орі. Але я починав, і я зробив цей тест, тому що я вважаю, що, коли ви робите " мод. Він збільшується або зменшується всі карти, які є в доповіді. Для мене залишається важко думати, що ті, хто зробив карту спочатку він помилився. Тому я намагаюся підняти слідуючи разом в лісі, де мені це потрібно.