Сторінка 5 з 6 PrimaПеред ... 3456 ОстаннєUltima
Результати 41-50 з 56

Обговорення: Punto Gt 1.4 136Cv

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    329
    Пік у мене проблеми. Тільки постійне , max 0,8 в обмежувач. Зроблені краще з турбо-і рг-орі? Я намагався пов'язати рг і в мене такий же тиск , 1.6 пік 0.8 постійно.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    як шкода, що я не зрозумів..зв'яжіть рг?? у сенсі, як до пов'язана з цією Рг??
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    як шкода, що я не зрозумів..зв'яжіть рг?? у сенсі, як до пов'язана з цією Рг??
    можливо, з дротом...

Я не розумію, піднімається вгору, а потім опускається?? Мені другий кран не працює... я зазвичай робив подвійний кран з регулюванням на вході і виході, на якому montavo клапаном газової системи для overboost, що було дуже круто...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di matech
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    Citazione Спочатку Написав blackwolf76 Visualizza Messaggio
    можливо, з дротом...

Я не розумію, піднімається вгору, а потім опускається?? Мені другий кран не працює... я зазвичай робив подвійний кран з регулюванням на вході і виході, на якому montavo клапаном газової системи для overboost, що було дуже круто...
    І правда, подвійний кран працює краще. І ще краще ? регулятор витрати з допомогою регулятора тиску. Вартість ? вище, але принаймні, використовують компоненти пневматики, призначених для цілей...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    329
    hahahahahaah. прошу вибачення у всіх , я неправильно назву , я кажу про punto 1.4 tjet......
    що нерозумно, вибачте .
    вибачте також за off topic......

що стосується punto gt з виступу, зроблені вище, є d-угода , насправді на цій ecu є 2 eprom, не розуміла раніше.
    навіть тільки карті ви можете регулювати тиск .
    прошу вибачення знову.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di zioweb
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    Doh!!! .

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Gianpy80
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    по мені c'? витік повітря десь.. була в рг, як правило, руйнується мембрана, так що не котить ну і не відкриває дверцята, і, отже, що prex піднімається, не опускається, як у цьому випадку. Ще однією проблемою може бути равлик турбіни crepata... мені ? успіх.. prex вставав тільки до 0.6/0.7 то не так пі?.. там була невелика тріщина в районі лючка

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Gianpy80
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    для мене краще ? завжди є boost контролер електронний соленоїд AEM.. кілька років використовую їх, і вони ніколи не проблема.. є pi? просто, як AEM 30-4350 або Depo (які я використовую на моєму) або pi? складні, такі як Apexi AVCR, що серед іншого дозволяє регулювати тиск і overboost руху для руху, і навіть duty cicle..
    Я не знаю, якщо ви ? зрозумів, але мені manettini керівництва я ніколи не любив

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di matech
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    навіть мені :-)

спробує? у AEM

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Я насправді я їх строю... або, вірніше, я їх будував в той час, що ви використовували дуже.

Сторінка 5 з 6 PrimaПеред ... 3456 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •