Сторінка 9 з 34 PrimaПеред ... 789101119 ... ОстаннєUltima
Результати від 81 до 90-х 341

Обговорення: зміна в авансів

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    так, але ciccio втомлюється писати завжди зі звичайними хоче більше участі...і як він помиляється....
    Хлопці, я дуже зацікавлений в цій темі,
    на моєму ecu я дав 1? у pi?. Мало речей, але машина буде ? збитки та ? чутливі зміни.
    ? я не знаю, як допомогти, чому? я тільки зробила тест, без великих міркувань, я пішов до інтуїції.
    Я не професіонал, а то у мене тільки невеликий досвід роботи на моїй машині.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав мегамозок Visualizza Messaggio
    Хлопці, я дуже зацікавлений в цій темі,
    на моєму ecu я дав 1? у pi?. Мало речей, але машина буде ? збитки та ? чутливі зміни.
    ? я не знаю, як допомогти, чому? я тільки зробила тест, без великих міркувань, я пішов до інтуїції.
    Я не професіонал, а то у мене тільки невеликий досвід роботи на моїй машині.
    всі f? бульйон....кожний, таким чином, його двері, його досвід і володіння тему...
    P. S:навіть я професіонал.....навпаки....? я кажу, моя правильно або неправильно, що мені ніхто не lincia якщо я кажу, що неточно..і без іншого не linciano навіть не себе або інших, якщо ви пишете речі, не зовсім ідеальні...
    Востаннє редагувалось манро; 04-12-2012 в 15:33
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    клас в-й? отже, 5% приросту?
    і в якому місці карти ти дав?на всій карті або тільки на високих оборотах?просто щоб зрозуміти
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    Citazione Спочатку Написав magi1984 Visualizza Messaggio
    клас в-й? отже, 5% приросту?
    і в якому місці карти ти дав?на всій карті або тільки на високих оборотах?просто щоб зрозуміти
    Дивіться ви на додаю скріншот cos? ви розумієте, добре.
    2? щодо значення, які у мене на моїй таблиці + 6,48%.
    Але я зупинився, чому? я бачив, що обмежувач заздалегідь ? встановлений в 40?.
    Потім зробивши невелику зміну, я б cmq. залишився в межах допуску
    Навіть якщо ? дуже мало, я чув, машину-й? нервую і навіть більше? шумить.
    Для ремонту я завжди намагаюся слідувати оригінальним чином, прогресивний.
    Я поставив екран також winols в орі, чому? осі на ecm не праві.
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень
    File Allegati Файл Вкладення
    Останній раз редагувався : мегамозок; 05-12-2012 в 13:15

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    я не втомився, але хотів би порівнювати з тими, хто каже, що знати їх змінити.. для оцінки, якщо мій ragionamente пу? бути іп? або менш справедливо..

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    може бути, chris156 s?...? може бути, з'? той dir? потягнувши танцювати метафор inconprensibili....типу ліфтів і поверхів будівлі уявною....не в образу кріс!!!

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    потім, після деяких моїх пошуків, я можу сказати, що більшість людей, які їх зміни d? кроком, на підставі досвіду, мали.. тільки дизайнери двигуна знають заздалегідь, необхідно дотримуватися певні параметри, і я можу запевнити, що на першому місці metteno викидів і витрати палива..і відкалібровані з гарніром із змінних мало помітна, як витрати, гістерезис в egr, тиску турбо... etc..

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    зміна delgi авансів не ? що в інший світ.. ви повинні зрозуміти, що ви очікуєте, або документ, який ви надіслали, там написані наслідки...я хочу зробити зрозуміти, що зміна v? вид в його globalit?..для він досягне мети, що може бути що вводити-й? дизель максимального навантаження або середнього навантаження.. перш, ніж кріпиться мета, і тоді ви побачите, як до нього дістатися через відповідні вимірювання..

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    я можу принести мій досвід на насоси тнвд механічні з варіатором заздалегідь, відцентровий, що антипа початку впорскування при збільшенні обертів....ця система не дозволяє калібрування як сучасні дизеля на електронні, а потім, коли даю досить р? дизель плюс, щоб не мати високу fumosita і температури egt, дуже високого заздалегідь, як фізично, насос впорскування на декілька градусів, що, будучи системою, в свою чергу, кріпиться до мінімуму, відчуваю себе двигун бити в той час як при високих частотах обертання цього не відбувається, і я отримую, як хотів, тобто менше fumosita і egt в нормі тепер робиться, і що з ecu бажаючи ми могли б грати з авансів, щоб зробити двигун, то, що ми хочемо...проблема виникає в середину їх і спробуйте і спробуйте ще раз,може бути, краще на стенді,поки результат не задовольняє? у цьому, по мені, математика cipu? допомогти, принаймні, не зійти з розуму, доставляючи фурі дорозі з практичними помилками..дить? якщо в даний двигун виробника постановив, що для brucire малюк дизель займе малюка заздалегідь, тому що ми не можемо використати p? його роботи calcolandoci у великих лініях шосе від percorerre?

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    а то, не ? сказав, що передбачити зменшує egt на нові двигуни, чому? тому підніматися тиск, номер...

Сторінка 9 з 34 PrimaПеред ... 789101119 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •