dvd вчиться краще, і ця тема вам дороги....просто підключити будь сканер до ебу і покажіть параметри всмоктуваного повітря від maf ви побачите, що орієнтовно в залежності від двигуна maf вам дар? як мінімум, навколо 300mg повітря на максимум, ви отримаєте приблизно 1000-1200g повітря всмоктується, що не ? майже в тому ж колекторі, але c'? велика різниця, і це означає, ce ecu будує багато його стратегії роботи на maf в іншому випадку, якби, як ви говорите це датчик було б абсолютно марно....
ви, може бути, ви плутати з тим, що дизель-прагніть завжди максимум повітря, але забув її більш грубої змінної cio? обороти двигуна...як мінімум,скажімо, 1000 rpm,aspirera все менше і менше повітря, що в 4000 оборотів в хвилину....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
бравіссімо alfetta!!у вас по центру в повному міркування, якщо lim диму кричи ти, наприклад, співвідношення afr 17:1 між повітрям і дизель можна змінити двома способами, я аббасі спускаючись з AFR або ви можете змінити значення комп'ютерної осі, щоб відповідати як встановлено в ecu...
спасибі манро!!
на практиці підключення виступ у звичайне edc15p на iniezzione parzializzato тобто обмежувач), я вважаю, оборотів двигуна, навантаження, і в результаті цифри в таблиці, що б дизельне паливо впорскується??наприклад, я до 3500rpm 100load і в табличній 4265, що, однак,' по-твоєму??дизель 42.65 мг??давайте подивимося, якщо та чи справедливо це міркування:якщо я їду, наприклад, збільшити карту педаль екю відповідно до її маркетингової стратегії піде на підвищення дизель, чи не так?але тільки дизель? або навіть обмежувач) тиску турбо?? ми, що ecu мені підходить дизельне паливо в залежності прирощення, які я дав на карту педаль,зараз збільшилася тільки кількість дизельне паливо AFR і' змінилося на даний момент andro' адаптувати тиск турбо aumentado стисненого повітря в tot n?обертів і в той же час я їду на адаптацію обмежувач диму,але ecm як думає!!??їх я знаходжу оборотів і навантаження, якщо повітря всмоктується, я не можу це змінити, ці цифри, або тиск турбо або дизель!!??або збільшувати ці цифри, будь ласка, повідомте ecu прирощення, що ви зробили???щоб виправити lAFR???і трохи плетений, як мій розум у цей момент, ахаха, я сподіваюся, ви розумієте,....
я s? не хочете зрозуміти, dvd....карту парів заснована на всмоктуваного повітря в двигун, а зважування від датчик витрати повітря або MAF...
інші, однак, мають карти парів, засновані на датчик тиску turbo або MAP.....у edc15p в питанні обох типів обмежувачів диму..один з них заснований на MAF, і інший, заснований на MAP, якщо ви збільшують значення лінійно відсотки на авто з великим propabilit? будете палити, як пором..***** і я вже сказав, в іншому місці ці карти змінюються, калькулятор в руки....
однак дата заглянути в цей пост, де він пояснює дуже добре, концепції lim курите, і навіть, як moddarlo..
http://www.professionalchiptuning.ne...cipianti/page4
Востаннє редагувалось манро; 04-12-2012 в 14:48
ви читали посилання tread опубліковано?
я видалив ваш відповідь, що ви до мене ти навіть видалив, але, проте, я можу читати,я сподіваюся, що ви її видалили, тому що ви зрозуміли, що ви написали неправильні речі, і щиро сподіваюся, що не доведеться більше побачити речі, як написано,мені здається, що форум в своєму маленькому ви будьте, однак, даючи плоди, але нічого, і, у зв'язку ricordalo,хто хоче брати участь добре, і він повинен зробити це в повній мірі тим, хто не йде, не пише і просто нічого речі в мета',для інших тут обмінюються думками, а не є викладачі, які викладають онлайн.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
msport але ти просто перевіряє мене?? ти мене з дихання на шиї, за те, що не повинен був робити?? щиро ваш пост питання, його видалили, тому що не відображає мій спосіб бути...якщо я допоміг вам до цих пір будемо продовжувати? робити, якщо riterr? слід...потім, якщо я якимось чином я був неправий, візьми заходи...я завжди говорив, у мене немає проблем..на відміну від інших, які, однак, мають великі труднощі з точки зору, що ти знаєш, ну я думаю....тому? бо не від дочірньої компанії також служити інші??