перейти тихе.. обмеження робить свою зчеплення..якщо тримає, ідіть спокійно, якщо подивитися, що сани на низьких просто зменшити в кілька моментів часу.
перейти тихе.. обмеження робить свою зчеплення..якщо тримає, ідіть спокійно, якщо подивитися, що сани на низьких просто зменшити в кілька моментів часу.
У світі божевільних нормальний-це з розуму
Саті, все ще намагається карту???
Дайте нам знати, що-то.
вибачте, якщо зникли, але у мене були проблеми з ADSL, а карту я пробував, але йде дуже повільно, практично орі..***** і коли-небудь?
мені здається неможливим, що йде дуже повільно.. впевнений, що ви завантажили потрібний файл? тільки повернення в будинок управління файл.
я перевірив, я поставив правильний, а я поставив перший доказ того, що ти написав, але відомо, що кожен перемикання передач, особливо між першою другої і третьої, від botta на суглоби, я повинен опустити трохи лім пара?
єдине, що потрібно знизити час.. але якщо їх знизьте теж треба видалити мод, для досягнення..
знижує рівень 2%, час і знижує авансові платежі на 1 ступінь..
ось саме!!! я хотів би запитати вас, як розрахувати градуси? як я можу знизити їх до такої міри?знову ви факти в якійсь мірі і 4?
я знаю його.. 1,4 ?.. якщо потрібно, відредагуйте і postala..так я даю йому' подивимося..