що працює ? було зроблено по машині?
що працює ? було зроблено по машині?
нічого ви і зламав транспондера в ключі, в даний час автомобіль, очевидно, буде код помилки і не запускається, я пробував писати свій файл, блокуючи галузей, але нічого...
я повинен піднімати ноги і т.д.?, автомобіль не запускається або просто pessa eeprom... я не знаю, що робити...
тому що на деякі точки з і той же двигун, той же ecu просто зняти eeprom і частина, а цього немає?
я просто не можу зрозуміти...
Ті насоси, дизельне паливо, особливо, якщо він зовсім трохи, горять і не працюють +, типу, як у випадку з opel і ford з механічний насос серії WP, який раптово гаснуть і починають пі?, потім натисніть revisionarle.
Мій друг pompista на такого роду половини монтується насос, дизель, механіка, з тих, що використовують на старих td100, без будь-яких ебу і педаль газу, провід і не електронні. Я перевіряв їх, і я повинен сказати, що йдуть набагато краще і дають багато проблем набагато менше.
я думаю, що проблема не scodifica...
або ? механічна проблема або в ебу ? туди потрапити благословити, але, звичайно, не довірили scodifica
як ви говорите, вас на ці автомобілі для здачі їх в рух, просто видаліть eeprom, файл scodifica для pi? я використовував на dobl? і я впевнений, що файл ? ок
ключ і впав з балкона і зламав trasonder, але автомобіль прийшов в рух, а потім і падіння ключ і маршрутом, і автомобіль більше не матч, то впевнений, 100x100, що немає інших проблем....
так, але в моєму випадку і тільки питання scodifica
привіт , на цій ecu ви можете зробити все , але я не можу зберегти файл тільки в письмовій формі , інший варіант, і зробити новий транспондер, або недолік частково і постав іммо з ключем гніздо від бійні так ricodifichi всі