Сторінка 5 з 34 PrimaПеред ... 3456715 ... ОстаннєUltima
Результати з 41 по 50 з 341

Обговорення: зміна в авансів

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    76
    якщо їх кроком тільки 10% l' ecu автоматично ви autoadatta, отже, передбачає тільки

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Дошки delle Puglie
    Повідомлення
    25
    я не думаю, краще

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    76
    якщо ? у edc16 робить, але з 10% приросту часу не думаю, що потрібен передбачити...

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Дошки delle Puglie
    Повідомлення
    25
    якщо ви так говорите
    я, у всякому разі, половина ідеї, я зробив в тому числі і у вас час вприскування і cio? якщо до 4000 оборотів в хвилину у мене є час уприскування.
    у 795us, щоб дізнатися, скільки часу, в градусах відкриває інжектор я роблю цей розрахунок 4000X360?градусів=1440000 ці градуси в хвилину згідно з цим впоратися? 1440000/60=24000 градусів в секунду, тепер, щоб дізнатися, скільки градусів зробити? двигун залежно від часу уприскування маяк 24000/795=30? градусів... як щодо пу? бути можливим? я настійно рекомендую, не робіть, що доходи прочитайте і зробіть все omertosi....
    Востаннє редагувалось mcjtd; 30-11-2012 у 17:20

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав mcjtd Visualizza Messaggio
    я, у всякому разі, половина ідеї, я зробив в тому числі і у вас час вприскування і cio? якщо до 4000 оборотів в хвилину у мене є час уприскування.
    у 795us, щоб дізнатися, скільки часу, в градусах відкриває інжектор я роблю цей розрахунок 4000X360?градусів=1440000 ці градуси в хвилину згідно з цим впоратися? 1440000/60=24000 градусів в секунду, тепер, щоб дізнатися, скільки градусів зробити? двигун залежно від часу уприскування маяк 24000/795=30? градусів... як щодо пу? бути можливим?
    але цей розрахунок і довіри??
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    це може бути можливим, в якості розрахунку, але це відноситься до тривалості упорскування не коли "частину" з цього розрахунку, наприклад, може розрахувати, коли закінчується ін'єкції на основі заздалегідь уприскування cio?:до вмт 21? тривалість-30?> 30-21=9? може бути, що ін'єкції закінчується на 9? градусів після вмт...? очікуємо, що кажуть ті, хто вивчав..і я маю на увазі, перш за все, в cicciogsr і chris156...мені цікаво почути, що вони кажуть...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    я давно, я побудував таблицю, яка приблизно дозволяла мені оцінити, як строк служби, так кут початку розпоряджатися повною мірою після декількох вимірів я зрозумів, що значення в карті не слідували значення, виявлених... так ? добре, починаючи від журналу орі, щоб зрозуміти, які значення в таблиці значні зміни... після того, як ви встановите на iq, які ви хочете впровадити, і розраховується як перед вмт необхідно почати вводити добре метод розміщений перед ... я особисто типу картки, що мені приємно робити заздалегідь, досить нічого, чому? я намагаюся використовувати post ін'єкції для зменшення перехідних процесів, а також не мають високих тисках в номер.. інше кожна людина має свій власний метод, і з мого досвіду mod досягнень для карти стандартний під 30 л. с. не потрібні і навіть створюють проблеми при повному навантаженні ... це ? моя думка..
    Востаннє редагувалось cicciogsr; 02-12-2012 в 14:28

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    то cicciogsr, перш ніж цей пост vengafra зрозуміло, я приймаю ваші вибачення, і я пропоную вам мої, якщо я вважаю, що тобі не повинні, але якимось чином ми прийшли до цієї ситуації, чому у мене немає проблем це зробити..? c'? для?! і я повинен сказати, що ваші наміри змінити свій стиль і ставлення у піст з вашим написав вище, тільки що відправив ? в різкий конфлікт з тим, що вас, начальницький, як зміна ставлення..
    щоб бути більш зрозумілим, скажу, що якщо один відповідає, мовляв, як ви тільки що зробили ви, звертаючись тільки навколо питань, але не даючи ніяких конкретних заходів або, принаймні очікуванні, що точне..bh?? ми завжди l?..ваше ставлення не змінюється...і те, що ви вірите, щоб знати вас, ви тримаєте його для себе і не ставиш його в обговорення з іншого боку...
    незалежно від усього цього? ваша думка як таке ? причина з повагою, але conclaratamente не призводить ні до якого висновку або їжу для міркувань доречно і конструктивно, з чим вас просять у пост...
    що то ви не хочете відповісти per filo e per segno це ? ваше священне право, але, принаймні в постах, які ви пишете, спробуйте бути менше марнотратні у відповідь на конкретні питання..
    для повернення р? в темі, і більше на технічний ви переносите мій досвід "при цьому, на полі" з насосами пнвт bosch P7100 або схожі cio? ті, у лінії з механічною налаштування всіх параметрів..
    добре я помітив, наприклад, що partendoda однієї подачі 270cc дизельного палива, ці насоси з екскурсії шафи насосні 17mm якщо incrementavo хід воно навіть до 21 мм максимальний P7100(можливо, tezzero або lumaracing можуть підтвердити) загальна величина дизельного палива зростає до 350cc, але влада, незважаючи на дизель ще залишається майже одно! все, що ви отримаєте ? один fumosit? перебільшена і температури egt, які піднімаються небезпечно, чому ? знак очевидно, що все, що дизель ще не зробив нічого, щоб протягнути час вприскування йде "поза часу", щоб отримати владу і збирається після згоряння...
    проти завжди на ці насоси, я помітив, що, залишаючи майже без змін "стійки з плунжерів" більш або менш оригінальний, але монтаж насосних найбільші або осі, вали насосів з більш піднято, я помітив різке збільшення потужності і fumosit? майже irrillevante ancheavendo ж справа? dc дизельне паливо впорскується...все це весь час вперед або, як люблять говорити у вас початку уприскування завжди ідентичні!! це повинно змусити нас замислитися, навіть з урахуванням що багато критикували документ дискусію на цю тему мною опубліковано, а потім видалено
    Востаннє редагувалось манро; 02-12-2012 в 18:27

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    можливо, коли я пишу, я не s? висловити добре, візьмемо файл і аналізуємо разом, я вважаю, що у мене не завжди є можливість? стояти на пк місце файлу в моїй машині старий jtd cos? давайте міркувати на час вприскування і заздалегідь, звичайно, можу відповісти, виходячи з мого думки і досвіду точної методології ? важко знайти, чому? є занадто багато змінних і апроксимації в грі, формули, які ви згадали в останньому пості я написав, що можуть поміститися на папері, потім ви повинні перевірити, якщо дійсно ви ? зрозумів, що є? що ви ? встановлено мапу, у мене не було наміру залишитися на смутно намагаюся зробити досвід, разом з вами я не хочу, що ви думаєте, що там? я думаю, що це виправлена, дійсно, я дізнався від ваших навичок...
    File Allegati Файл Вкладення

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    час вприскування: 7cd10 7cac8 7c880
    заздалегідь: 7e3f4 7e5f4

здається, ecu простий, але в своїй простоті? ? мало зрозуміло, чому? карти не визначені і сформульовані з політикою, як у edc16 осі приводять в оману... тепер date очі і намагаємося знайти кореляцію між цими двома картами ігноруючи наслідки, ніж всі інші...

Сторінка 5 з 34 PrimaПеред ... 3456715 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •