Сторінка 3 з 9 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 89
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    повторюю, ці цифри уприскування parzializzato мені не кажуть коханого....
    Може бути, час вприскування...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    Citazione Спочатку Написав dvdtuning Visualizza Messaggio
    спасибі dvdtuning!!також тут цифри йдуть перетворені??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    привіт dvdtuning карту, що це зробив ти, то ти голівці блоку?добре?інша справа, трохи більше " iniezzione parzializzata я не можу зрозуміти нічого.......дякую!!!!!!!!

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Я мапу я перевірена і добре, не буйний? ? лінійна.
    Очі, які я зробив серйозну помилку в moddare аванси, я думаю, було б вибухнув двигун з таким кроком.
    Ні, я заплутався на ін'єкції parzializzato, ? обмежувач диму, ? рекомендується змінити його поступово, щоб уникнути, принаймні з першої включеній передачі, автомобіль дає відчуття надмірної чутливості? і, отже, зробити його undriveable.
    Востаннє редагувалось dvdtuning; 29-11-2012 в 18:58

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    Я мапу я перевірена і добре, не буйний? ? лінійна.
    Очі, які я зробив серйозну помилку в moddare аванси, я думаю, було б вибухнув двигун з таким кроком.
    Ні, я заплутався на ін'єкції parzializzato, ? обмежувач диму, ? рекомендується змінити його поступово, щоб уникнути, принаймні з першої включеній передачі, автомобіль дає відчуття надмірної чутливості? і, отже, зробити його undriveable.
    дякую..але яка завдання цієї карти, тобто " обмежувач диму???щоб мапу не preocc я правильно прочитали обговорення, і я взяв це з авансів в правильні,я думаю, варто тоді дам вам знати!також і інші думки, кажуть, що це хороша карта.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Дошки delle Puglie
    Повідомлення
    25
    за те, що ne s? я мапу диму, сама назва обмежує дизель, щоб не дати палити в машині і s? також, що зміна калькулятора на руку, тому що ви повинні перерахувати співвідношення стехиометрической
    потім, щоб? пу? цілком можливо, що я кажу, na хвиля ca**te

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    Citazione Спочатку Написав McJTD Visualizza Messaggio
    за те, що ne s? я мапу диму, сама назва обмежує дизель, щоб не дати палити в машині і s? також, що зміна калькулятора на руку, тому що ви повинні перерахувати співвідношення стехиометрической
    потім, щоб? пу? цілком можливо, що я кажу, na хвиля ca**te
    спасибі x відповідь...
    але, може бути, знати трохи більше", як причина ecu?потім на табличні цифри мг дизель вводили?наприклад, я на 3500 об / хв, 100 load я вважаю, 4265 але що перо? ecm не визначає нічого!?

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Дошки delle Puglie
    Повідомлення
    25
    Здрастуйте, alfetta,що мені дякуєте?? я написав те, що я думаю, я знаю, то, не ? сказав, що або cos?.
    що стосується ecm, якщо ви використовуєте титан, по мені, спочатку виконайте його у вбиральні, тому що, по мені, порівняно з 2001 я вважаю, що остання, так навіть краще, тому що я вважаю, що якщо ви бачите ін'єкції parzalizzato(назва дудки,я ненавиджу ecm також, щоб ці імена до *******м!!!) принаймні, змушує бачити в стовпцях значення обмежувача диму, які всмоктуваного повітря від датчик витрати повітря в мг і оборотів, і, звичайно, в результаті і дизельне паливо впорскується тільки в тому, що якщо ти береш наприклад значення по осі повітря 750 мг і розділити вартість дизельного палива в карту,зараз не пам'ятаю, якщо вони см3 або мг,і їх, розділити між ними отримаєте rapport stechio або краще сказав, AFR так розумію, що ecu той з повітря і то дизель працює відповідно до даної AFR проблема виникає із-за того, що якщо ти де має бути кількість? повітря читати фантазії, що пу? бути 80-90-100-мільйон, як ви обчислити цей благословенний afr, щоб не палити? по мені ? неможливо. але пу? цілком можливо, що він сказав знову хвиля ca**te.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    В дизель кількість? в колекторі на кожному етапі всмоктування залишається pressoch? постійною при зміні числа обертів і навантаження двигуна,
    з цієї причини дозується тільки кількість? а якість? палива відповідає навантаженні і на холостому, без регулювання всмоктуваного повітря, але бенс? dell стисненого повітря від турбо стоїть на продуктивність більше.
    На дизель немає stechio ідеально підходить для максимальної віддачі двигуна, для якого він varier? завжди.
    Я пропоную збільшення від 50 навантаження 8%, і збільшити до кінця карту максимум 15%, маючи вже? змінено і на інших картах...передоплату можна залишити оригінальні.
    Тоді спробуйте і розкажіть, як веде себе автомобіль.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Дошки delle Puglie
    Повідомлення
    25
    dvd-диски, але secnodo вас maf що толку?

Сторінка 3 з 9 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •