Спочатку Написав
mcjtd
Здрастуйте, alfetta,що мені дякуєте?? я написав те, що я думаю, я знаю, то, не ? сказав, що або cos?.
що стосується ecm, якщо ви використовуєте титан, по мені, спочатку виконайте його у вбиральні, тому що, по мені, порівняно з 2001 я вважаю, що остання, так навіть краще, тому що я вважаю, що якщо ви бачите ін'єкції parzalizzato(назва дудки,я ненавиджу ecm також, щоб ці імена до *******м!!!) принаймні, змушує бачити в стовпцях значення обмежувача диму, які всмоктуваного повітря від датчик витрати повітря в мг і оборотів, і, звичайно, в результаті і дизельне паливо впорскується тільки в тому, що якщо ти береш наприклад значення по осі повітря 750 мг і розділити вартість дизельного палива в карту,зараз не пам'ятаю, якщо вони см3 або мг,і їх, розділити між ними отримаєте rapport stechio або краще сказав, AFR так розумію, що ecu той з повітря і то дизель працює відповідно до даної AFR проблема виникає із-за того, що якщо ти де має бути кількість? повітря читати фантазії, що пу? бути 80-90-100-мільйон, як ви обчислити цей благословенний afr, щоб не палити? по мені ? неможливо. але пу? цілком можливо, що він сказав знову хвиля ca**te.