Сторінка 4 з 34 PrimaПеред ... 2345614 ... ОстаннєUltima
Результати з 31 по 40 з 341

Обговорення: зміна в авансів

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    Закінчив читати!!!! я повинен був покласти зобов'язання!!!!
    Я будь ласка, розібратися, чому ? було додано, що висновок в кінці..не має нічого спільного зі всієї пояснення.. і я повинен сказати, що якщо у вас є невелика кількість передових цьому світі, ви розумієте, спокійно там? що хоче сказати..вони чудово узгоджуються з тим, що я кажу..
    Ciccio ви пам'ятаєте приклад, який я зробив один атмосферний дизель? слід абсолютно динамічні логіки навантаження палива і запалювання.
    У світі божевільних нормальний-це з розуму

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    ок, тоді поясніть мені стратегію впорскування cr edc16 між pre-main і після ін'єкцій, як ви б fasare ін'єкцій у відповідності з прийнятними тиску в камері згоряння і температур, які не зачіпають об'ємний ккд двигуна... читаючи цей документ, я задав собі багато питань.. для мене проходять в рахунку кілька змінних.. на дизель ви можете собі дозволити багато наближення, але не ? сказав, що роблять добре..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    проблема ? тиск всередині циліндра.. і крапка..

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    хлопці, та я маю на увазі манро (навіть якщо хлопець не heeh) і cicciogsr прошу вас не викликають ніякого тертя між вами, що ви тоді perquote в різних посаду бачив, що це не перший раз, коли це трапляється,манро ви повинні розуміти, що ciccio вивчає і, можливо, деякі речі бачить по-різному, хоча я думаю, що оповиті пише в манері, трохи занадто presauntuosa, і це безумовно не ваш досвід на полі . ciccio ви повинні розуміти, що манро робить все можливе, щоб внести свій внесок у форум ділиться тим, що знає, або хто вважає, знати, або, які можна знайти на веб-ne + ne - навпаки, я думаю, захоплюватися,але для інших це atteggiamente на цьому форумі, не хочу його більше бачити, в іншому випадку буду за тебе вболівати, що і це, нагадаємо, тільки написав, почала з порушення, і якщо ви продовжите з бан,тут ви пишете, і він спокійно обговорює, хто знає, чи вважає, що знати може писати без superiorita', і ніяких зобов'язань, і тих, хто думає, що навпаки, може зробити це присутнє,треба тільки думати, що я дізнаюся від тих, хто не знає навіть, що таке зіставлення, і,навпаки, ми тільки й хоче, покірність',я сподіваюся, мова, було ясно для обох, і, проте, я помітив, що манро, який зрілий чоловік, який вже видалив пост, де втручався, так мало відповідної знак, що зрозумів,
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    хлопці, та я маю на увазі манро (навіть якщо хлопець не heeh) і cicciogsr прошу вас не викликають ніякого тертя між вами, що ви тоді perquote в різних посаду бачив, що це не перший раз, коли це трапляється,манро ви повинні розуміти, що ciccio вивчає і, можливо, деякі речі бачить по-різному, хоча я думаю, що оповиті пише в манері, трохи занадто presauntuosa, і це безумовно не ваш досвід на полі . ciccio ви повинні розуміти, що манро робить все можливе, щоб внести свій внесок у форум ділиться тим, що знає, або хто вважає, знати, або, які можна знайти на веб-ne + ne - навпаки, я думаю, захоплюватися,але для інших це atteggiamente на цьому форумі, не хочу його більше бачити, в іншому випадку буду за тебе вболівати, що і це, нагадаємо, тільки написав, почала з порушення, і якщо ви продовжите з бан,тут ви пишете, і він спокійно обговорює, хто знає, чи вважає, що знати може писати без superiorita', і ніяких зобов'язань, і тих, хто думає, що навпаки, може зробити це присутнє,треба тільки думати, що я дізнаюся від тих, хто не знає навіть, що таке зіставлення, і,навпаки, ми тільки й хоче, покірність',я сподіваюся, мова, було ясно для обох, і, проте, я помітив, що манро, який зрілий чоловік, який вже видалив пост, де втручався, так мало відповідної знак, що зрозумів,
    повністю згоден, але я знаю, ciccio, а ? хороший хлопець..
    манро тому дуже добре розміщувати впевнені, documneti.. все, хлопці, ingamba!!!

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав Chris156 Visualizza Messaggio
    повністю згоден, але я знаю, ciccio, а ? хороший хлопець..
    манро тому дуже добре розміщувати впевнені, documneti.. все, хлопці, ingamba!!!

якщо саме для цього я і ciccio ми знаємо один одного в обличчя йому ніхто не торкнувся заслуги тільки дрібні чвари на форумах легко розв'язні.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    глава закрита ... я тут, щоб дізнатися від людей, які мають такий досвід.. мої дослідження вже завершені, приведе мене до аналізу проблеми, з appoccio, можливо, занадто теоретичний, ніж практичний ... мій стиль відповіді ? тільки змусити людей задуматися і стимулювати обговорення, задаючи питання, які можуть допомогти вам міркувати...зміниться? ставлення

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    я прошу вибачення, з манро і всі, кому я міг би дати враження неповагу.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    76
    на мою скромну думку, якщо ви робите карту soft ок, але якщо він заходить трохи далі і дизельне паливо, ви повинні доторкнутися до них, щоб спалити все, і, щоб знизити навіть трохи все egt

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Дошки delle Puglie
    Повідомлення
    25
    але є і правильний спосіб, щоб змінити їх? або перло менше c'? розрахунок, що ви можете? робити???я завжди дивувався, як втрутитися sugl'авансів,і для цього я хотів запитати,бачили, що він говорить,припустимо ми, ін'єкції 60mm3 дизельного палива (час відкриття форсунок в мілісекундах, щоб 795us і заздалегідь, орі ? у 21? перед вмт, як ви f? знаєте, в градусах скільки триває ін'єкції??і особливо, якщо б я хотів збільшити час упорскування на 10% в результаті чого відкриття форсунки на 874,5 сша, щоб уникнути вводити поза часом як я можу перерахувати заздалегідь??

Сторінка 4 з 34 PrimaПеред ... 2345614 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •