Спочатку Написав
msport (exil77grande)
хлопці, та я маю на увазі манро (навіть якщо хлопець не heeh) і cicciogsr прошу вас не викликають ніякого тертя між вами, що ви тоді perquote в різних посаду бачив, що це не перший раз, коли це трапляється,манро ви повинні розуміти, що ciccio вивчає і, можливо, деякі речі бачить по-різному, хоча я думаю, що оповиті пише в манері, трохи занадто presauntuosa, і це безумовно не ваш досвід на полі . ciccio ви повинні розуміти, що манро робить все можливе, щоб внести свій внесок у форум ділиться тим, що знає, або хто вважає, знати, або, які можна знайти на веб-ne + ne - навпаки, я думаю, захоплюватися,але для інших це atteggiamente на цьому форумі, не хочу його більше бачити, в іншому випадку буду за тебе вболівати, що і це, нагадаємо, тільки написав, почала з порушення, і якщо ви продовжите з бан,тут ви пишете, і він спокійно обговорює, хто знає, чи вважає, що знати може писати без superiorita', і ніяких зобов'язань, і тих, хто думає, що навпаки, може зробити це присутнє,треба тільки думати, що я дізнаюся від тих, хто не знає навіть, що таке зіставлення, і,навпаки, ми тільки й хоче, покірність',я сподіваюся, мова, було ясно для обох, і, проте, я помітив, що манро, який зрілий чоловік, який вже видалив пост, де втручався, так мало відповідної знак, що зрозумів,