Сторінка 3 з 34 PrimaПеред 1234513 ... ОстаннєUltima
Результати з 21 по 30 з 341

Обговорення: зміна в авансів

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    Citazione Спочатку Написав cicciogsr Visualizza Messaggio
    зробіть журнал iq і заздалегідь з карти " ori і виявляє значення, після цього ми бачимо, як змінити тільки збільшується, порт, дизель... якщо не змінити ставлення не esporr? тільки нічого я не професор, але лише любитель, як і ви..
    Ти завжди номер 1 ciccio!!!!
    У світі божевільних нормальний-це з розуму

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    Ідеальне неосвічені, який я є, було б необхідно розрізняти дві речі:
    1. Управління готівково-загальні для будь-якого дизельного двигуна, за винятком CR з кілька ін'єкцій
    2. Терміни multiiniezioni, як правило, і CR
    Це буде необхідно, завжди мене, перш ніж підійти до питання, опишіть, як обробляються multiiniezioni, тобто знати різні справи, строки, як і я, трапляються між ними.
    У мене є пара питань,
    По-вашому, postiniezione може вплинути на preiniezione?
    Коли ви говорите заздалегідь, ви маєте на увазі, що preiniezione або з головною?
    Востаннє редагувалось franco75; 28-11-2012 в 13:49

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    я читаю файл на аванси... я думаю, що це, що ? написав, що він говорив, я в двох словах у різних пост я написав!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    але і тим, що документ, ви розумієте, тільки причини не змінювати, але не редагувати їх, пояснює, як розрахувати тривалість inezione в градусах, але не пояснюється, практично, як це зробити і, чесно кажучи, бачачи ставлення мало конструктивною деяких користувачів, я кажу вам, багато-хто відверто, що якщо ви розміщуєте якийсь журнал двигун 4т з запалюванням від стиснення в дар? з задоволенням очі-й? не дозволити?.. документ ви, - якщо ви можете зрозуміти це я тут, щоб читати ваші пояснення-чому? для мене, говорить все і нічого..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Повідомлення
    280
    Citazione Спочатку Написав cicciogsr Visualizza Messaggio
    але і тим, що документ, ви розумієте, тільки причини не змінювати, але не редагувати їх, пояснює, як розрахувати тривалість inezione в градусах, але не пояснюється, практично, як це зробити і, чесно кажучи, бачачи ставлення мало конструктивною деяких користувачів, я кажу вам, багато-хто відверто, що якщо ви розміщуєте якийсь журнал двигун 4т з запалюванням від стиснення в дар? з задоволенням очі-й? не дозволити?.. документ ви, - якщо ви можете зрозуміти це я тут, щоб читати ваші пояснення-чому? для мене, говорить все і нічого..
    ? те, що я описав в інший день... що не розумієш? я прибув прочитати met?.. а не говорить, не торкайтеся до них, навіть.... здається, що писав я..хоча є деякі речі, без сенсу, але sar? виною переклад.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    ciccio, якщо ви скажете мені, що це бере, щоб увійти і я незабаром із задоволенням.
    У мене є elm327 bluetooth, планшет з моментом повній.
    Потрібно чи мені потрібно щось більш професійне?

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    на fiat cr, вам потрібно elm327 і фес, щоб зробити повний журнал

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    У разі, якщо поясніть значення досягнень і їх зміни, що необхідно адаптуватися інших параметрів. Пояснює принципи уприскування і роботи, де і коли вводити і т.д.
    Як правило, в moddarli ви регулюються відповідно дизель вимагаєте?

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    Citazione Спочатку Написав dvdtuning Visualizza Messaggio
    У разі, якщо поясніть значення досягнень і їх зміни, що необхідно адаптуватися інших параметрів. Пояснює принципи уприскування і роботи, де і коли вводити і т.д.
    Як правило, в moddarli ви регулюються відповідно дизель вимагаєте?
    відповідно до дизель дійсно вводять

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    я розумію прекрасно те, що c'? написав, але не d? політики, звичайно, зміни, а потім, не розрізняє різні ін'єкції.. я не для мода авансів для карт, які не перевищують певні межі, і я зробив всі докази справи, і я можу сказати, що якщо занадто багато авансів ви тільки випускні колектори розжарювання і нервозність внаслідок занадто велике стиснення у вас є автомобіль, що вищі здається, приборкати.. старий jtd не любить, дизельне паливо впорскується занадто рано, чому? ви, ймовірно, scompensare попереднього впорскування і правильний момент, який повинен потрапити в поле основний повного навантаження... якщо ви скажете мені, замість того, що авансові платежі йдуть доторкніться до карти та напрямку, щоб допомогти вам вводити великі кількості? палива в межах фізичних напружень, які розряджаються на aorgani механічні я згоден і завжди потрібно компенсувати аванси, різні ін'єкції...

Сторінка 3 з 34 PrimaПеред 1234513 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •