дякую, завжди корисно
дякую, завжди корисно
спасибі манро, я прочитав її всю, і я повинен сказати, що ? відмінне посібник.
Ви говорили-й? раз запалювання, але я не розумію, якщо ви хочете кожен цикл поршня або запуску двигуна?
Те, що я дізнався, читаючи різні info і бачимо багато карт ? що заздалегідь (особливо в mjet 150cv) постійно збільшується з високим навантаженням, а в старих jtd 115 дається з поступовим збільшенням обертів.
Я хотів би знати, якщо ? правильно, і тому,
привіт, вибачте я не розумію речей, що це означає перетворення isoentropica?... якщо ви виробляє тепло в процесі стиснення, не ? звичайно, перетворення ідеальним, але з dissipazioni і, отже, не ? звичайно isoentropica..... я не хочу продовжувати підкреслити, що подані документи переведені на російську мало зрозуміло все із заяви мало правдивої...а то в кінці кінців ? мало зрозуміло, як можна змінити кут початку упорскування( це ? точне напис передоплати, у разі дизельного двигуна) не хочу робити дуже простий... відомий iq, що vuooi надати вам розрахунки, на скільки потрібно заздалегідь, щоб відцентрувати етапі корисно згоряння, щоб їсти? тобі потрібна серія спостережень, експериментальні роботи з картою ori автомобіля... і в будь-якому випадку, якщо введіть в протифазі корисно межа, після згоряння ви можете мати переваги в перехідних зі збільшенням швидкості? очистка камери згорання..
зробіть журнал iq і заздалегідь з карти " ori і виявляє значення, після цього ми бачимо, як змінити тільки збільшується, порт, дизель... якщо не змінити ставлення не esporr? тільки нічого я не професор, але лише любитель, як і ви..
Ідеальне неосвічені, який я є, було б необхідно розрізняти дві речі:
1. Управління готівково-загальні для будь-якого дизельного двигуна, за винятком CR з кілька ін'єкцій
2. Терміни multiiniezioni, як правило, і CR
Це буде необхідно, завжди мене, перш ніж підійти до питання, опишіть, як обробляються multiiniezioni, тобто знати різні справи, строки, як і я, трапляються між ними.
У мене є пара питань,
По-вашому, postiniezione може вплинути на preiniezione?
Коли ви говорите заздалегідь, ви маєте на увазі, що preiniezione або з головною?
Востаннє редагувалось franco75; 28-11-2012 в 13:49
я читаю файл на аванси... я думаю, що це, що ? написав, що він говорив, я в двох словах у різних пост я написав!!!
У світі божевільних нормальний-це з розуму
але і тим, що документ, ви розумієте, тільки причини не змінювати, але не редагувати їх, пояснює, як розрахувати тривалість inezione в градусах, але не пояснюється, практично, як це зробити і, чесно кажучи, бачачи ставлення мало конструктивною деяких користувачів, я кажу вам, багато-хто відверто, що якщо ви розміщуєте якийсь журнал двигун 4т з запалюванням від стиснення в дар? з задоволенням очі-й? не дозволити?.. документ ви, - якщо ви можете зрозуміти це я тут, щоб читати ваші пояснення-чому? для мене, говорить все і нічого..
ciccio, якщо ви скажете мені, що це бере, щоб увійти і я незабаром із задоволенням.
У мене є elm327 bluetooth, планшет з моментом повній.
Потрібно чи мені потрібно щось більш професійне?
на fiat cr, вам потрібно elm327 і фес, щоб зробити повний журнал