наявність абонемента запитують в лічку, або у нього або в мене не заповнюємо посаду, щоб запитати пас.
наявність абонемента запитують в лічку, або у нього або в мене не заповнюємо посаду, щоб запитати пас.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Прошу вибачення, msport, я міг би мати па пароль для курсу перепризначення, мас. я не можу повідомлення в лічку
якщо сша piasini 680 ом!!!
Відмінності мінімальні , якщо взяти 5 л. с., по мені, ви на місці, може бути, змінити щось в якості затвору, але мало.
щоб зробити мінімальну роботу потрібно зробити карту , розрядки в комплекті з колекторами і фільтр.
потім, якщо у вас є файл, статтю читати, і ми бачимо, як це зробити, або ми робимо і відчуваємо.
Publica карту, що я хочу тобі допомогти, я почну з авансів в нормальних, ті, хто в pienocarico і прискорення їх affinerei після тестування нормальних.
Я пропоную вам доторкнутися до них, тільки після внесення механічних змін, не раніше
по-моєму , цікаво співставити, але якщо витрачати гроші на цій машині.
я зацікавлений я також метод кроком на бензин, і думати, що, мабуть, навіть складніше дизеля ,в першу чергу, тому що ми говоримо в цьому випадку machcina всмоктується,другий, тому що на бензин, якщо ви помиляєтеся, ви платите збиток....дизель я бачу його "дозволяє" про кроком.....
хлопці, крім паролів х переглянути файл,потрібно мати як мінімум 50 повідомлень? вибачте за off topic....