emanue, що турбіна у вас встановлений!
emanue, що турбіна у вас встановлений!
Один не питає, що типу turbo у вас встановлений, щоб знати факти, але запитує, чому? якщо ви поясните, що турбо у вас встановлений на основі досвіду, ми можемо порадити вам, краще всього, наприклад, я під 1.3, як правило, я підходжу турбін 1.6 peugeot з ними колекторів.
? так що я знаю вже, як рухатися!
я не такий... запевняю вас
будьте низькою дизельного палива на високих обертах і низькому навантаженні, і грати на рейл, є також побачити turbo як ? був відкалібрований
турбо не ? був поменян.... ? шкали у вихідній якості ? в 1.6 hdi, але тиск я отримую майже 1,5 бар з картою turbo оригінал.... геометрія не чіпати нічого??? мені здається, що вище 3000 оборотів, здається ніби на машині ви frenasse.... не вдається завантажити.... na, щось подібне....
тоді.... кажу відразу.... в ****llo механік.... з турбіни на землі... геометрія працює все... в спокої ? весь довгий і при натисканні на руку приходить тихо всі короткі.... по-моєму в оригіналі управління не подовжує досить геометрії, як треба мені для управління турбіни peugeot....
Ritara в westgate, так що коли ви кладете велосипед, сенсорами на йде, аж до обмежувача ходу гвинта на brucola, і коли звільняє пружину westgate то розкрийте повністю. на жаль ? р? складно пояснити це в інтернеті? penzo, що я був досить ясно.
Забув...не змінити pernetto в brucola з вище контргайку!
у будь-якому випадку, вже в оригіналі, без зіткнення з ним має бути вже ок, і зробити свою поїздку повне спробуйте зняти лацкан pin в westgate, і подивитися, якщо важіль giometria відкриває ще piu. дайте нам знати,
Востаннє редагувалось Джакомо; 26-11-2012 в 23:58