Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 30
    АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    emanue, що турбіна у вас встановлений!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    64
    Citazione Спочатку Написав rego88 Visualizza Messaggio
    я не думаю, що на питання, що я зробив.... головне-це тип турбіни, які я зібрав.... головний тут ? дізнатися, які карти управління змінної геометрії, зрозуміти, як і коли вони працюють, і зрозуміти, як грати....
    Один не питає, що типу turbo у вас встановлений, щоб знати факти, але запитує, чому? якщо ви поясните, що турбо у вас встановлений на основі досвіду, ми можемо порадити вам, краще всього, наприклад, я під 1.3, як правило, я підходжу турбін 1.6 peugeot з ними колекторів.
    ? так що я знаю вже, як рухатися!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    Citazione Спочатку Написав Джакомо Visualizza Messaggio
    Один не питає, що типу turbo у вас встановлений, щоб знати факти, але запитує, чому? якщо ви поясните, що турбо у вас встановлений на основі досвіду, ми можемо порадити вам, краще всього, наприклад, я під 1.3, як правило, я підходжу турбін 1.6 peugeot з ними колекторів.
    ? так що я знаю вже, як рухатися!
    ти прийняв в повному обсязі.... я поставив турбіну на 1.6 hdi 110cv.....
    вибачте, але так як багато запитують тільки для збільшення лічильника повідомлень.... то був не я сказав!!!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    64
    я не такий... запевняю вас

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    Citazione Спочатку Написав Джакомо Visualizza Messaggio
    я не такий... запевняю вас
    як ви рухаєтеся ви, коли зміни в 1.3 mjet??

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    64
    будьте низькою дизельного палива на високих обертах і низькому навантаженні, і грати на рейл, є також побачити turbo як ? був відкалібрований

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    турбо не ? був поменян.... ? шкали у вихідній якості ? в 1.6 hdi, але тиск я отримую майже 1,5 бар з картою turbo оригінал.... геометрія не чіпати нічого??? мені здається, що вище 3000 оборотів, здається ніби на машині ви frenasse.... не вдається завантажити.... na, щось подібне....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    тоді.... кажу відразу.... в ****llo механік.... з турбіни на землі... геометрія працює все... в спокої ? весь довгий і при натисканні на руку приходить тихо всі короткі.... по-моєму в оригіналі управління не подовжує досить геометрії, як треба мені для управління турбіни peugeot....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    64
    Ritara в westgate, так що коли ви кладете велосипед, сенсорами на йде, аж до обмежувача ходу гвинта на brucola, і коли звільняє пружину westgate то розкрийте повністю. на жаль ? р? складно пояснити це в інтернеті? penzo, що я був досить ясно.
    Забув...не змінити pernetto в brucola з вище контргайку!
    у будь-якому випадку, вже в оригіналі, без зіткнення з ним має бути вже ок, і зробити свою поїздку повне спробуйте зняти лацкан pin в westgate, і подивитися, якщо важіль giometria відкриває ще piu. дайте нам знати,
    Востаннє редагувалось Джакомо; 26-11-2012 в 23:58

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    мануель, якщо ти зрозумієш, хто я, ти не відповів!!!mo ви повинні залишатися в сумніві!!
    Citazione Спочатку Написав rego88 Visualizza Messaggio
    ти прийняв в повному обсязі.... я поставив турбіну на 1.6 hdi 110cv.....
    вибачте, але так як багато запитують тільки для збільшення лічильника повідомлень.... то був не я сказав!!!

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •