Сторінка 3 з 9 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 88

Обговорення: Думку карта bmw e46

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    64
    спасибі ще раз, волхвів,я завантажив карту з цією зміною і не включається більше? контрольна лампа для системи рециркуляції ог окремостоячий,ви чарівник....один curiosit? але у моїй машині?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    ні, у мене є bmw 120d e87
    ? для мене як і для багатьох тут, всередині chiptuning, не ? лише хобі? моя робота (хоча я тільки кілька місяців)
    потім трохи досвіду я отримав farmela в ці місяці
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    64
    Citazione Спочатку Написав magi1984 Visualizza Messaggio
    ні, у мене є bmw 120d e87
    ? для мене як і для багатьох тут, всередині chiptuning, не ? лише хобі? моя робота (хоча я тільки кілька місяців)
    потім трохи досвіду я отримав farmela в ці місяці
    Ви що ви думаєте про моїй картці,що я повинен змінити? Як я вже? написав мій ? результатом випробувань на дорогу і йде по-справжньому

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    якщо ваша карта ? що додається до посту 11 я ж тобі вже? сказав, що я думаю, що ось кроком жахливі безглузді
    і ти мені так відповів, що, безумовно, ви скоротили життя маховика.

якщо у вас вийшло інше, то не знаю, де ви його введення в експлуатацію та я не контролюється
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    може бути, я не знаю як пояснити...? я просто написав, що єдина карта, що я бачив ? що додається до посту 11 ? для укладачів
    а потім:
    Citazione Спочатку Написав magi1984 Visualizza Messaggio
    якщо у вас вийшло інше, то не знаю, де ви його введення в експлуатацію та я не контролюється
    не s? де це в свою картку, якщо ви мені покажіть, де ви надає контролю , в іншому випадку я не можу коментувати на вашій карті...? ясно тепер?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    64
    Ні, ви праві, що було зроблено, що я заплатив, і я виявив, що зробив лайно, щоб про ваше

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    64
    Я бачу, прикріпіть його до повідомлення cos? якщо ви йдете, ви можете побачити, якщо у мене вимкнений добре l egr

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    64
    Ось мій мод карті
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 26-11-2012 в 10:32

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    ок, тоді egr ? виключена правильно
    для вашу карту, якщо ви хочете знати мою думку, мені не подобається, ні p?, це чому? ви дали всі карти фіксована частка приріст, в той час як було б краще піти, щоб піднятися, і потім ви дали кроком перебільшені

щоб зрозуміти, що є? що я маю на увазі, час вприскування, ти дав 126punti константи 1000giri і 40% навантаження до 100%
    краще йти від 60 до 120 балів, за допомогою функції ІНТЕРПОЛЯЦІЇ для того, щоб дати кроком поступово
    практично вас, ви використовували цю техніку на всі карти, для деяких це добре, типу тиск в магістралі rail, де ти дав збільшення на 243 очок константи, що і для запису я 24bar в pi?, але для інших карт, не добре працювати, cos?
    також для тиску turbo ви можете дати кроком константи, як ви це зробили, але 72 ? занадто мало, від не менш 150 пунктів

обмежувачі є примітка-й? болить вся ваша карта, 2000 точок константи збільшення на все... на деякі карти ти дав кроком у обмежувачі в розмірі 100%, тиск турбо ти обмежена 4400, cio? 4.4 бар, тиску, що ваша турбіна не пропонує? ніколи, розпадається на перед.
    обмежувач тиску в магістралі високого тиску має значення 18000, cio? 1800bar, edc17 працюють в 1800bar, не edc16

крім того, безсумнівно, помилково дали збільшення на 756% за адресою e6b36
    і не ви змінили карти збагачення при прискоренні, що є карти, які керують усім.
    ви починаєте змінювати ці картки, а потім регулюють усіма іншими

? як якщо б ви почали будувати будинок, починаючи з даху, замість того, що засновництва

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    64
    Я не розумію, метод dell інтерполяції,cio? я повинен почати з 60 по вертикалі до 120?

Сторінка 3 з 9 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •