привіт адмін, що спочатку діагнозу ти і autocom, які ви використовуєте, і те, що се на сайт
привіт адмін, що спочатку діагнозу ти і autocom, які ви використовуєте, і те, що се на сайт
якщо я можу сказати, моя, враховуючи, що для роботи в основному продаю діагноз...якщо ви приватні краще ? хороший клон autocom.
Якщо у вас є діяльність?, у поєднанні з виграшною може бути launch оригінал і клон autocom.
Кожен тестер має свої переваги і свої недоліки, в моєму маленькому продам motorscan, motor x , brainbee, launch і autocom...і поки вони тому також texa! Сон всі хороші діагностики, motorscan простий, швидкий і інтуїтивно зрозумілий, мотор х ? копія motorscan, brainbee, щоб певні речі ? краще motorscan але й для інших ? гірше. Launch не ? підходить для всіх механічних, деякі клієнти скаржаться, що не ? добре, що в реальності? сон їм, що вони не мають мозку підходить, щоб використовувати його. Autocom оригінал ? приголомшливо, але не відрізняється нічим від своїх клонів, тому стільки коштує, бери клон
texa, я ніколи не любив, ні для діагностики, що робить його, як управляє підписками...? c? сказати, що для вантажівки ? найкраще. ? єдине, наприклад, що скинути fap на iveco, що навіть bosch kts ? в стані зробити
Востаннє редагувалось magi1984; 24-11-2012 в 20:40
я використовую в поєднанні texa і kts і зараз я відчуваю себе добре, то я беру діагноз оригінальні чітко клон.....
Я згоден з тим, що говорить більшість (Autocom - клон).
Крім того, я хотів вам сказати, я знаю, що (BrainBee ST6000), і коли, враховуючи проблеми зв'язку або DTC. ? у зв'язку кабель зв'язку. встановлено, що continuit? між контактами роз'єму OBD, через (nullbox).
У мене було багато проблем з тими кабелями, один раз у мене був спосіб ремонту до 5, які були скорочені.
З повагою
хлопці, я хотів запитати..але autocom може зробити запис іма у форсунок??
*admin ви можете дати р? інформація на lexia, що типу сканера, а?
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
lexia ? відмінний інструмент діагностики автомобіля із застосуванням peugeot і citroen.
і ELM 327, що ви скажіть мені??як це працює??? потрібна SW зокрема, для сканування???
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
ELM327 пу? працювати з різними sw, + відома (можливо) з них ? multiecuscan - спеціально для автомобілів групи Fiat.
Терпіння-це чеснота, сильні, але що станеться, якщо ці вибачення?