Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 27

Обговорення: центральний egr на edc 15

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di goku
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222

центральний egr на edc 15

після різних випробувань може бути, і я кажу, може бути, я був в змозі знайти карту, щоб закрити рециркуляції ог поза драйвера..питаю у більш досвідчених, якщо насправді вона закрита чи ні,адреси son відрізняються від усіх тих, які я знайшов в різних путівниках,щоб цей сон трохи спантеличений..також цікава думка на всю карту спасибі всім
    File Allegati Файл Вкладення

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    ...ніхто не знає, підкаже, якщо була зроблена добре,,,? ( рис коректор автомат)..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    114
    щоб закрити egr на edc 15 просто підняти всі значення на максимум, тобто, якщо ви від es.12740,порти все 12740,в ecm egr називається фазою уприскування поставлю фото браво egr.jpg

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    Якщо ви не помилилися, ви побачите, що картку і драйвер.. Так що карту фаза уприскування.. Я не бачу.. Я працював в 2D..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    114
    вибачте гоку карту egr повинен знаходитися на вашому файлі 796DE ,порти все 12740 і ви кріпляться браво 212-928. jpg

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    ..має бути те, що я зробив,але, не маючи в таблицю не я...ви знаєте, скажіть мені, до чого ставляться значення на різних картах..??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    114
    оскільки я не можу скачати не бачу те, що ви зробили,як я сказав, повинні бути закриті,щоб comferma атакує діагноз ? ви впевнені,.........

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    .. Я просто хотів бути впевнений, перш ніж зіставити l ECU.. я б Не хотів, щоб збиток ... Можливо, я навів не знаючи, турбіна 2 бар...

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    тоді я подивився файл,клапан egr, і це було добре, як метод тільки, що ви повинні принести максимальний 12740 а ти ви зупинилися на 12730,мапп, я б сказав, що може йти, як зміна soft без великих претензій, і ви повинні перевірити двічі, на початку картки, що ecm називається тиском parzializzato, тому що там невеликий безлад, прямо на початку,крім того, якщо ви опинитеся машина, яка гасить удар, потягнувши 3-4marcia або на 180kmh опустити на 1-2% presione rail я побачив, що останній поворот і золота, але, можливо, ви зробили це навмисно.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 23-11-2012 23:11
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    222
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    тоді я подивився файл,клапан egr, і це було добре, як метод тільки, що ви повинні принести максимальний 12740 а ти ви зупинилися на 12730,мапп, я б сказав, що може йти, як зміна soft без великих претензій, і ви повинні перевірити двічі, на початку картки, що ecm називається тиском parzializzato, тому що там невеликий безлад, прямо на початку,крім того, якщо ви опинитеся машина, яка гасить удар, потягнувши 3-4marcia або на 180kmh опустити на 1-2% presione rail я побачив, що останній поворот і золота, але, можливо, ви зробили це навмисно.
    .. Дякую, завтра повторно перевірити ..якщо не знаходжу,лажа буде? у romper коробки...

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •