привіт всім, тому ви повинні були зняти centrallina, щоб прочитати її в bdm або ви завжди з допомогою кабелю? дякую
привіт всім, тому ви повинні були зняти centrallina, щоб прочитати її в bdm або ви завжди з допомогою кабелю? дякую
BDM, або Background Debug Mode ?, якщо говорити з точки зору дрібниця, комунікаційний протокол, який дозволяє читати і писати все (або майже в залежності від того, ecu), частин, моментів для блоку управління, тобто мікропроцесор, флеш-пам'ять та пам'ять e2p. Всі ? можна, підключивши спеціальний інструмент, а, саме, BDM, так і майданчики на платі електроніки блоку управління. Так що треба фізіологічно відкривати одне і те ж.
Терпіння-це чеснота, сильні, але що станеться, якщо ці вибачення?
завдяки росса bdm знаю речі, але я хотів сказати, якщо centrallina потрібно було зняти фізично, але вже шість було ясно з вашої відповіді, і я хотів би знати, люб'язно, тому що деякі писання ви повинні вирізати? і як ви з mpps і bdm і magpro? і автомобілі, які ви повинні вибору валюти ця робота, які є? дякую
Обрізати файл від 2 до 1 мега ви використовуєте тільки для того, щоб писати з mpps на 1.3 mjet 75 і 90cv. Щоб вирізати файл, ви можете використовувати ecm, натиснувши на кнопку "інструменти" -> "переходи" -> "вирізати/вставити файл", а потім у полі "кінець" покладіть 1fffff.
Ви праві! Останнім часом стрес, даючи мені в голову...
вибачте, росс ваші пояснення, і це дуже ясно pero, так я розумію, що ви повинні перетворити 2-1 мб для запису в бд правильно?
Тільки з mpps і тільки для даного типу ебу.
вибачте, тоді потрібно взяти її з 2 мб до 1 мб тільки для запису. вибачте, якщо penzi, які rinco, але melopuoi з упевненістю сказати, сара leta' ха-ха
Що rinco, я повинен сказати?
Ще раз, потрібно тільки писати, повторюю, тільки з mpps і тільки з 1.3 multijet 75 і 90cv