Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 40

Обговорення: Карта a4 130cv

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    ти повний те, що він говорить mpsport,навіть якщо для акпп, ви повинні все більше і більше уваги, чому? є дуже ніжні, які відразу стрибають, якщо переборщити

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Metropolis
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Повідомлення
    187
    Ну st? gi? відчувають turbo я вже? скоригована принаймні, я сподіваюся, що я зробив щось хороше..завтра я ставлю також обмежувачі крутного моменту, msport я бачив, що ти сказав, на обмежувачі, які були між ними...ecm 2001, я не робив, щоб тепер з титану я бачив помилки і я вже? правильно...а я то зробив? карту, і я завантажена і машина, здається, йде краще...але, на жаль, йшов дощ, і ми не змогли перевірити, щоб добре..***** unque завтра я присвячую p? на обмежувачі крутного моменту і ми бачимо...

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    ідеальним я бачу, що мої поради потрібні на щось.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Повідомлення
    187
    ? очевидно, що потрібні на щось якщо не служили, слюда їм було цікаво

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Повідомлення
    187
    Технічний питання на турбо...але якщо я наприклад вибираю (в табличній) від приблизно 20 навантаження на 1750 оборотів і ду-200 точок на весь період? ви бачите неправильне, як і що?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    Осі з карти, turbo : обертів і кількості дизельного палива;
    Так по мені, якщо занадто turbo з проханням незабаром дизель вам високе співвідношення AFR.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    завжди пам'ятайте, вибрати реальні значення, в іншому випадку робить красивий удар

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    не ? propiamente cos? але c'? кореляція між картою диму співвідношення stechio цього ? прес-turbo, чому? можливо, у тих раундах, де ви збільште press turbo, щоб змусити речі turbo повинен всмоктувати більше повітря, і оскільки на карту димів у нас IQ і всмоктуваного повітря співвідношення afr не буде? з кращих, якщо ми не adeguiamo..., але реальна причина ? що senoi ми виходимо з cos? вниз з оборотів внести зміни 0,2 бар і, можливо, в цей перехідний ми дали дизельне паливо, достатньо відрегулювати карту), решту ми знайдемо з надлишковий крутний момент і потужність, які будуть кататися на ковзанах колеса і "trucideranno" зчеплення і маховик в районі тахометра, що на мій погляд, не потрібно нічого, якщо не просто зробити вище,....завжди визнаючи той факт, що turbo c'? обличчям до нас-в витрата, щоб дати нам те повітря плюс, тому що, можливо, буде працювати в області з flow-map не підходить, званої "сплесків" потенційно руйнівною для ТЗ ж....
    я випадково автомобілів, чиї господарі запитували мене, "ефект хлиста" вже доступні від 1400 оборотів в хвилину, і я сказав йому серйозні ризики, які бігли на маховик, зчеплення і turbo в найкоротші терміни, якщо погано експлуатується...в кінці кінців я зробив так, як потрібно, задоволені, їх всі щасливі!

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Повідомлення
    187
    Ну подивіться, що у мене завжди запитують, і тільки це...вони хочуть автомобіль, який втекти відразу, що коли зйомки, щоб кататися на ковзанах, вилітають в авто..***** unque, я докладаю доказ того, що я зробив..не всі ще я зробив обмежувачі крутного моменту, тому? їх не дивіться, ок? ви бачите, p? що ви думаєте про інших дякую
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 22-11-2012 в 11:57

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    ну, якщо то, власники авто,що це, як правило, не розуміють, cippa, можуть запитати, навіть і 100% потужності від 1000 до 1500 оборотів, якщо вони хочуть, щоб їх ви arrangiano...звичайно, для? якщо мене запитують щось подібне я навряд чи їх щасливий, і я намагаюся змусити їх думати...
    насамперед про логікою ви не можете? зробити автомобіль, cos? який сенс мати автомобіль, який "втеча з-під" кожен раз, коли ви трохи газу?? і в русі?? може бути, з красивою р? сніг на землі? з зад іншого автомобіля всього в декількох сантиметрах від морди автомобіля, що з цього випливає??
    Також я намагаюся змусити їх думати, навіть, чому? потім ламають все і ламають, так тебе (фільм старий), хтось запитав мене, диво, там я вже майже кладе на нього руки (жарт, звичайно), наскільки високою була його ****llo невігластва...їх хочуть, що гумовий клапан, його не цікавить "з'їсти" метрів асфальту!

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •