ти повний те, що він говорить mpsport,навіть якщо для акпп, ви повинні все більше і більше уваги, чому? є дуже ніжні, які відразу стрибають, якщо переборщити
ти повний те, що він говорить mpsport,навіть якщо для акпп, ви повинні все більше і більше уваги, чому? є дуже ніжні, які відразу стрибають, якщо переборщити
Ну st? gi? відчуваютьturbo я вже? скоригована
принаймні, я сподіваюся, що я зробив щось хороше..завтра я ставлю також обмежувачі крутного моменту, msport я бачив, що ти сказав, на обмежувачі, які були між ними...ecm 2001, я не робив, щоб тепер з титану я бачив помилки і я вже? правильно...а я то зробив? карту, і я завантажена і машина, здається, йде краще...але, на жаль, йшов дощ, і ми не змогли перевірити, щоб добре..***** unque завтра я присвячую p? на обмежувачі крутного моменту і ми бачимо...
ідеальним я бачу, що мої поради потрібні на щось.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
? очевидно, що потрібні на щосьякщо не служили, слюда їм було цікаво
![]()
Технічний питання на турбо...але якщо я наприклад вибираю (в табличній) від приблизно 20 навантаження на 1750 оборотів і ду-200 точок на весь період? ви бачите неправильне, як і що?
Осі з карти, turbo : обертів і кількості дизельного палива;
Так по мені, якщо занадто turbo з проханням незабаром дизель вам високе співвідношення AFR.
завжди пам'ятайте, вибрати реальні значення, в іншому випадку робить красивий удар![]()
я випадково автомобілів, чиї господарі запитували мене, "ефект хлиста" вже доступні від 1400 оборотів в хвилину, і я сказав йому серйозні ризики, які бігли на маховик, зчеплення і turbo в найкоротші терміни, якщо погано експлуатується...в кінці кінців я зробив так, як потрібно, задоволені, їх всі щасливі!
Ну подивіться, що у мене завжди запитують, і тільки це...вони хочуть автомобіль, який втекти відразу, що коли зйомки, щоб кататися на ковзанах, вилітають в авто..***** unque, я докладаю доказ того, що я зробив..не всі ще я зробив обмежувачі крутного моменту, тому? їх не дивіться, ок? ви бачите, p? що ви думаєте про іншихдякую
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 22-11-2012 в 11:57
Також я намагаюся змусити їх думати, навіть, чому? потім ламають все і ламають, так тебе (фільм старий), хтось запитав мене, диво, там я вже майже кладе на нього руки (жарт, звичайно), наскільки високою була його ****llo невігластва...їх хочуть, що гумовий клапан, його не цікавить "з'їсти" метрів асфальту!