якщо я не помиляюся, titanium тебе d? в автомат у барі.
якщо я не помиляюся, titanium тебе d? в автомат у барі.
У світі божевільних нормальний-це з розуму
залежить від ecu відображення титан,в будь-якому випадку курси потрібні,але лише як натяк,курси-й? що хороший робить їх alientech, однак XD
chrs156 ви бачите, що курс також служить тобі inautomatico з 2001 titanium немає, але може бути, що ніхто не може сказати, мені здається, що не та, що так важливо в будь-якому разі дякую вам за те ж саме. psexplode82, що ви говорите, може бути і правильно, але якщо робить професіонал галузі, що робить курси alientech дорівнює залози не багато іншого в цьому форумі.
марко, вибачте, я теж неосвічені в цій області, і я почав з року вчитися, ecu...я не зробив ще курси, чому? на даний момент ? ще пристрасть, і я скажу вам, що багато речей, які я, розумієте, читаючи форум, бачачи карти, зроблені професіоналами, пробуєте moddare мого автомобіля з діагнозом на руках. Я провів також зауважте, аж читати форум, наприклад цей ? один з небагатьох, якщо не єдиний, щоб дати дійсно цінну інформацію для початківців. Я сам розробив керівництво і публікації на форумі....
Порада, яку я можу тобі сказати ? мати доброї волі? і не зробити "кухар" з карти зроблені випадково, і півень, від 20 євро, чому? а також завдати серйозної шкоди зіпсує вашу репутацію в полі.
Віруй, що якщо у вас є пристрасть з часом ви можете зрозуміти багато речей, які сьогодні здаються вам таємниці....
отже відповідь dvdtuning і дуже ясно, що ви говорите, з тим, що карти роблять acasaccio для деяких і це правда, але знати, що у світі, і світ вивчає, а в форумі є інформація, корисні, але для завершення знати, ви повинні довірити експерту, тому що навіть якщо ви робите це для пристрасті ви інвестуєте. наприклад, хто йде на полювання, повинні інвестувати, хто на риболовлю повинен вкладати що-небудь, що hobi або корабель повинен витрачати, тому що тоді ви capitera зробити centralline будь-яка людина, але зроби на 50% знати.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
правильно msport, хто seneintende не тільки alientech, але тамявляются людей, які вивчають протягом багатьох років і досвід не купити ви aquisisce, вивчаючи.
Ну що ви!!! друге твердження ? правильний вибір!!!
Для всіх курсів, незалежно від того, хто їх назад.. важливо ? зрозуміти логіку, то зміни зробити, що вони у відсотках, що в точках або відкриваючи фільтри, ви знаєте, коли у вас є кошти, далі.. звичайно, на двигун, 300 тисяч км не від 30mm3 в carbururante ще!!!!
У світі божевільних нормальний-це з розуму