привіт, хлопці, власник одного magpro, але ніколи не використовував, тому що я використовую mpps,я хотів би знати, якщо я щось трапиться, у письмовій формі з mpps я можу відновити цей інцидент і переписати з magpro.grazie
привіт, хлопці, власник одного magpro, але ніколи не використовував, тому що я використовую mpps,я хотів би знати, якщо я щось трапиться, у письмовій формі з mpps я можу відновити цей інцидент і переписати з magpro.grazie
ви можете спробувати, просто не вимкнути запалювання...рада, що ви ? писати один і той же програміст читання, але у випадку "зависає", можна спробувати спочатку в recovery з mpps, а потім з magpro.
привіт і спасибі за відповідь dvdtuning але розділ recovery, де він знаходиться відносно mpps. припустимо, наприклад, що я пишу, і відключається пк соса відбувається? в цих випадках я повинен почати писати під кінець або в автоматичному мене з'являється recovery. якщо я не можу писати з mpps з magpro чи можу я анулювати запис зіпсувалося eriscrivere знову? спасибі. тоді якщо ви acosi швидкий, іншого питання, що стосується ecm 2001 я можу подивитися тиск турбіни в бар, тому що з титаном немає
функції recovery mpps, повинен бути в men? у спадаючому меню у верхній частині секції швидкість? мені здається, вибір recovery і перезавантажте запису**** одного і того ж файлу або файлу, п...скасування є? що ви написали, частково тому в автомат. Якщо ви вимкніть комп'ютер і знову увімкніть повторити ті ж дії recovery. Для magpro те ж саме...
Для інших питань, пошук по форуму, або відкрити нову тему.
але мій друг сказав мені, що йде gal2 з k-jtag, і це працює прекрасно виглядає, і ми-маяк' знати
ми багато будуть зацікавлені в k.tag в gal2, тримайте нас в курсі....
ок, днями має прибути вам terro в курсі
ви знаєте, і те ж саме, що я сказав йому я, але він наполягає, що ми бачимо, майте на увазі, що це за цифра