Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 34

Обговорення: Egr закритий на Momo

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Сукня притч.
    Повідомлення
    98

Egr закритий на Momo

Привіт, не могли б ви перевірити, якщо цю карту Ypsilon Momo 105 л. добре, так? Я винен, що закритий клапан системи рециркуляції ог.
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 20-11-2012 21:34

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав abberello Visualizza Messaggio
    Привіт, не могли б ви перевірити, якщо цю карту Ypsilon Momo 105 л. добре, так? Я винен, що закритий клапан системи рециркуляції ог.
    не знаю, як ти міг змінити мапу egr, якщо файл не дуже добре,розмір повинен бути 2м і ви не можете читати з mpps але, можливо, тільки писати скорочено до 1м.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Сукня притч.
    Повідомлення
    98
    Pi? що ще я не знаю, як ніколи з mpps v12 у мене була можливість? завантажити цей файл...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Сукня притч.
    Повідомлення
    98
    На gp 75 л. кнопку читати мені не здається..а на Ypsilon мені ? вийшов. Чи знаєте ви, що ? довелося? Це помилка програмного забезпечення?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав abberello Visualizza Messaggio
    На gp 75 л. кнопку читати мені не здається..а на Ypsilon мені ? вийшов. Чи знаєте ви, що ? довелося? Це помилка програмного забезпечення?
    у gp і тільки 75-90cv то 100% ви можете тільки писати, а не на lancia y немає і як 70-75cv, отже, ви також можете читати.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    особливо lancia y momo design 105л.з монтує ж електроніки lancia y 1.3 mjet 70cv.... не плутати з електронікою, встановлений на lancia y більш нової 75-90cv, що ви можете тільки писати....
    а від того, що я уявляючи,.... ви хочете записати файл, momo design, на якийсь інший автомобіль?? або потрібно закрити клапан на momo design?? якщо у вас є momo design під рукою.... чи можете ви бачити мене, що турбіна монтує?? позначення форсунок і насоса високого тиску, що повідомляє на етикетці??? 3 б ідеальним фото.... дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Сукня притч.
    Повідомлення
    98
    так, машина ? мій двоюрідний брат, як тільки я можу я збираюся взяти дані, які вам потрібні

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di zioweb
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    у gp і тільки 75-90cv то 100% ви можете тільки писати, а не на lancia y немає і як 70-75cv, отже, ви також можете читати.
    Citazione Спочатку Написав rego88 Visualizza Messaggio
    особливо lancia y momo design 105л.з монтує ж електроніки lancia y 1.3 mjet 70cv.... не плутати з електронікою, встановлений на lancia y більш нової 75-90cv, що ви можете тільки писати....
    а від того, що я уявляючи,.... ви хочете записати файл, momo design, на якийсь інший автомобіль?? або потрібно закрити клапан на momo design?? якщо у вас є momo design під рукою.... чи можете ви бачити мене, що турбіна монтує?? позначення форсунок і насоса високого тиску, що повідомляє на етикетці??? 3 б ідеальним фото.... дякую
    Вибачте, але ви обидва не сказали, що правильно.

Lancia Ypsilon монтує електроніка Mjd 6J на 69cv і 6F3 (останні з чіп spansion) на 75, 90 і 105л.с.
    З mpps ? можна читати ОБИДВІ моделі, так? Lancia Ypsilon і Lancia Musa, як і раніше, мають дротової і налаштування K-line, на відміну від тієї ж сім'ї, 6F3, встановлений на решті частини діапазону fiat/alfa, що ви можете писати тільки в CAN.
    Для цього, Grande Punto, ви можете? тільки писати і читати.

Увага, читати 6F3 необхідно мати MPPS v12, принаймні, і вибрати правильний "драйвер" читання 6F3, який створює файли від 1 мб, в іншому випадку зчитує файл з 448kb що ? те, що 6J від 69cv, крім того, що маленький, має той недолік, не приймати діапазони пам'яті праведних, щоб торкнутися карти, так що абсолютно зайве.

Ваше читання, якщо у вас є MPPS v12, ? бронювали з "драйвер" неправильно для 6J, вам потрібно вибрати той, 6F3.
    Якщо у вас є MPPS-й? старий, ви не можете читати і, особисто, яких ніколи раніше не намагався зробити, я хотів би уникнути написання також col файли від 1mb

ЗВИЧАЙНО, я не кажу про New Ypsilon 5-дверний.
    Востаннє редагувалось zioweb; 21-11-2012 в 16:55

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Сукня притч.
    Повідомлення
    98
    Я кабель mpps v12, і я зробив, читаючи карту і карту ? те, що я написав про..я не знаю, як і мені коли-небудь ? вихід 400 kb

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Сукня притч.
    Повідомлення
    98
    я на цій машині я просто хочу закрити клапан egr...

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •