Привіт, не могли б ви перевірити, якщо цю карту Ypsilon Momo 105 л. добре, так? Я винен, що закритий клапан системи рециркуляції ог.
Привіт, не могли б ви перевірити, якщо цю карту Ypsilon Momo 105 л. добре, так? Я винен, що закритий клапан системи рециркуляції ог.
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 20-11-2012 21:34
Pi? що ще я не знаю, як ніколи з mpps v12 у мене була можливість? завантажити цей файл...
На gp 75 л. кнопку читати мені не здається..а на Ypsilon мені ? вийшов. Чи знаєте ви, що ? довелося? Це помилка програмного забезпечення?
особливо lancia y momo design 105л.з монтує ж електроніки lancia y 1.3 mjet 70cv.... не плутати з електронікою, встановлений на lancia y більш нової 75-90cv, що ви можете тільки писати....
а від того, що я уявляючи,.... ви хочете записати файл, momo design, на якийсь інший автомобіль?? або потрібно закрити клапан на momo design?? якщо у вас є momo design під рукою.... чи можете ви бачити мене, що турбіна монтує?? позначення форсунок і насоса високого тиску, що повідомляє на етикетці??? 3 б ідеальним фото.... дякую
так, машина ? мій двоюрідний брат, як тільки я можу я збираюся взяти дані, які вам потрібні
Вибачте, але ви обидва не сказали, що правильно.
Lancia Ypsilon монтує електроніка Mjd 6J на 69cv і 6F3 (останні з чіп spansion) на 75, 90 і 105л.с.
З mpps ? можна читати ОБИДВІ моделі, так? Lancia Ypsilon і Lancia Musa, як і раніше, мають дротової і налаштування K-line, на відміну від тієї ж сім'ї, 6F3, встановлений на решті частини діапазону fiat/alfa, що ви можете писати тільки в CAN.
Для цього, Grande Punto, ви можете? тільки писати і читати.
Увага, читати 6F3 необхідно мати MPPS v12, принаймні, і вибрати правильний "драйвер" читання 6F3, який створює файли від 1 мб, в іншому випадку зчитує файл з 448kb що ? те, що 6J від 69cv, крім того, що маленький, має той недолік, не приймати діапазони пам'яті праведних, щоб торкнутися карти, так що абсолютно зайве.
Ваше читання, якщо у вас є MPPS v12, ? бронювали з "драйвер" неправильно для 6J, вам потрібно вибрати той, 6F3.
Якщо у вас є MPPS-й? старий, ви не можете читати і, особисто, яких ніколи раніше не намагався зробити, я хотів би уникнути написання також col файли від 1mb
ЗВИЧАЙНО, я не кажу про New Ypsilon 5-дверний.
Востаннє редагувалось zioweb; 21-11-2012 в 16:55
Я кабель mpps v12, і я зробив, читаючи карту і карту ? те, що я написав про..я не знаю, як і мені коли-небудь ? вихід 400 kb
я на цій машині я просто хочу закрити клапан egr...