Сторінка 2 з 6 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 61

Обговорення: функції mag pro

Перегляду "Гібрид"

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    фиано-романо
    Повідомлення
    218
    привіт, хлопці, власник одного magpro, але ніколи не використовував, тому що я використовую mpps,я хотів би знати, якщо я щось трапиться, у письмовій формі з mpps я можу відновити цей інцидент і переписати з magpro.grazie

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    ви можете спробувати, просто не вимкнути запалювання...рада, що ви ? писати один і той же програміст читання, але у випадку "зависає", можна спробувати спочатку в recovery з mpps, а потім з magpro.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    фиано-романо
    Повідомлення
    218
    привіт і спасибі за відповідь dvdtuning але розділ recovery, де він знаходиться відносно mpps. припустимо, наприклад, що я пишу, і відключається пк соса відбувається? в цих випадках я повинен почати писати під кінець або в автоматичному мене з'являється recovery. якщо я не можу писати з mpps з magpro чи можу я анулювати запис зіпсувалося eriscrivere знову? спасибі. тоді якщо ви acosi швидкий, іншого питання, що стосується ecm 2001 я можу подивитися тиск турбіни в бар, тому що з титаном немає

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Citazione Спочатку Написав марко Visualizza Messaggio
    привіт і спасибі за відповідь dvdtuning але розділ recovery, де він знаходиться відносно mpps. припустимо, наприклад, що я пишу, і відключається пк соса відбувається? в цих випадках я повинен почати писати під кінець або в автоматичному мене з'являється recovery. якщо я не можу писати з mpps з magpro чи можу я анулювати запис зіпсувалося eriscrivere знову? спасибі. тоді якщо ви acosi швидкий, іншого питання, що стосується ecm 2001 я можу подивитися тиск турбіни в бар, тому що з титаном немає
    функції recovery mpps, повинен бути в men? у спадаючому меню у верхній частині секції швидкість? мені здається, вибір recovery і перезавантажте запису**** одного і того ж файлу або файлу, п...скасування є? що ви написали, частково тому в автомат. Якщо ви вимкніть комп'ютер і знову увімкніть повторити ті ж дії recovery. Для magpro те ж саме...
    Для інших питань, пошук по форуму, або відкрити нову тему.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Сицилія
    Повідомлення
    88
    але мій друг сказав мені, що йде gal2 з k-jtag, і це працює прекрасно виглядає, і ми-маяк' знати

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав tronic Visualizza Messaggio
    але мій друг сказав мені, що йде gal2 з k-jtag, і це працює прекрасно виглядає, і ми-маяк' знати
    ну, я думаю, що, перш ніж сказати, що працює відмінно, його повинні спробувати все, якщо це в тому числі jtag, що я виключаю, чесно.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Пров Потужність
    Повідомлення
    483
    ми багато будуть зацікавлені в k.tag в gal2, тримайте нас в курсі....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Сицилія
    Повідомлення
    88
    ок, днями має прибути вам terro в курсі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Сицилія
    Повідомлення
    88
    ви знаєте, і те ж саме, що я сказав йому я, але він наполягає, що ми бачимо, майте на увазі, що це за цифра

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав tronic Visualizza Messaggio
    ви знаєте, і те ж саме, що я сказав йому я, але він наполягає, що ми бачимо, майте на увазі, що це за цифра
    як закінчилася?
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Сторінка 2 з 6 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •