Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 40

Обговорення: Карта a4 130cv

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    хочете рада, що зрозуміти щось в пі?,зробіть зміни і спробуйте їх і подивитися, як змінити автомобіль так, щоб зрозуміти, як ви, діючи? краща річ, повірте

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Metropolis
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Повідомлення
    187
    Хммм робити зміни ? спробувати, звичайно, цей ? хороша річ...але я, наприклад, бачу, що обмежувач крутного моменту ? неправильно, а ? переробляти, ок ми? я хотів би зрозуміти, чому так? ? неправильно? що неправильно? як ви повинні змінити для того, щоб бути правильним? якщо я modificassi і caricherei andrei раніше наосліп у будь-якому випадку, на відміну від, можливо, невеликий пусковий струм, де далеко, щоб ЗРОЗУМІТИ, як рухатися змінити обмежувач і педаль...от і все...

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    хлопці, на форумі повно інформації, якщо ви робите все ті ж питання, стає нудно, наприклад, подивитися, що порадив magi1984 останнє повідомлення на цій сторінці та у вас вже є основи потрібно читати все, а не тільки відкрити обговорення, то завжди одні і ті ж

http://www.professionalchiptuning.ne...ravo-jtd/page3
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    Citazione Спочатку Написав "Метрополіс" Visualizza Messaggio
    Хммм робити зміни ? спробувати, звичайно, цей ? хороша річ...але я, наприклад, бачу, що обмежувач крутного моменту ? неправильно, а ? переробляти, ок ми? я хотів би зрозуміти, чому так? ? неправильно? що неправильно? як ви повинні змінити для того, щоб бути правильним? якщо я modificassi і caricherei andrei раніше наосліп у будь-якому випадку, на відміну від, можливо, невеликий пусковий струм, де далеко, щоб ЗРОЗУМІТИ, як рухатися змінити обмежувач і педаль...от і все...
    Привіт Метрополіс, я новачок майже, як ти, обмежувач крутного моменту, якщо занадто високо обертання низькими цінами, ви можете пошкодити маховик, зчеплення і коробки передач.
    Я бачив, що ви більше turbo, починаючи з 1750 оборотів, обмежувач крутного моменту inizialo збільшити навіть від тих кіл, ви можете почати з 20% і далі піднятися all' збільшення оборотів( оборотів більш високими маховик і зчеплення від компромісів менше)
    Turbo могли б ви дати 200 очок, але ви повинні збільшити його обмежувач ? 2400 і ви подайте 2491
    Востаннє редагувалось lupak; в 20-11-2012 00:53

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Повідомлення
    187
    Я прошу вибачення...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    для turbo замість цього, я пропоную вам стояти близько 150 точок, які є більше? що suffucienti до витончених продуктивності, торкнувшись також tuttto інше...

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    на турбо дуже багато залежить від можливостей turbo,часто пу? піти ще далі,але dipeende також продуктивність, які ви хочете досягти

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    200 очок на turbo рівні 0.2 бару, тому 100 балів = 0,1 бар і, як правило, на карти standard збільшується від 0,1 бар до 0,18 бар біля що стосується обмежувач крутного моменту від 15% до 30% збільшення намазується добре, і з акпп можна дати, без проблем і не пропустити саме нічого.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Повідомлення
    187
    так, але я, знаєте, cos'? я боюся перебільшувати, дають, наприклад, 200 точок на турбо...я, наприклад, не знаю, 200 очок, скільки mbar рівні в пі?...індекс?? наприклад, якщо я даю 200 точок на турбо не на всі арки, але і, можливо, від 2000 оборотів потім, як я повинен бути тиску? i обмежувач крутного моменту, наприклад, якщо їх змінити, починаючи від 15% до 1500 об і і прибуття до 25%, щоб піднятися? те, що я хотів би зрозуміти...якщо б я збільшення обмежувачі крутного моменту, починаючи з 15% до повної навантаження-25%, після того як я налаштувати також parzializzato правильно?

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    ти повний те, що він говорить mpsport,навіть якщо для акпп, ви повинні все більше і більше уваги, чому? є дуже ніжні, які відразу стрибають, якщо переборщити

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •