Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 17 з 17

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    60
    Citazione Спочатку Написав "Метрополіс" Visualizza Messaggio
    Я єдине, що знаю, і що я читав ? що аванси я кажу, ніж бензиновий двигун...якщо не зроблені в борг, двигун робить погано, і якщо занадто ранній двигун спрацює і щілини...тоді, очевидно, я кажу для читання, і для невігластва...
    ви я знав це.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    хлопці, не там ми тепло так.... а вам я можу сказати, моя...?я думаю, що не існує математичної формули, стандарти, ви завжди повинні оцінювати тип силової об'єкта тип харчування і час, аналізуючи різні види двигунів ви можете? прибуття в заздалегідь оптимальною, але ніколи не ідеально, залежить від багатьох факторів...в цей вечір мені не вистачає часу, але якщо ви хочете, я готовий дати вам інформацію.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    якщо ? двигун дизель common rail заздалегідь регулює кут початку упорскування хочете сказати, скільки градусів до вмт повинен почати ін'єкції... benza має інший сенс..

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    я хотів вказати, що завдаток, залежить від характеристик палива (октанове або cetani в залежності від типу двигуна... не ? проста річ, на автомобілі з дизельним двигуном серії я мод тільки для конкретних додатків

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Metropolis
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Повідомлення
    187
    Тоді ось я...я б хотів задати питання: а що зміниться, якщо робить успіхи, як на фото нижче...є два файлу оригінальних двох двигунів абсолютно однаково, але один має pi? бензин та аванси, які повністю відрізняються від іншої...чекаю ваших роз'ясненні...різниця anticipi.jpg

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    дайте мені зрозуміти, що з карти, як ви визначити параметри, які вам потрібні, щоб використовувати ці формули?...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    60
    Citazione Спочатку Написав cicciogsr Visualizza Messaggio
    дайте мені зрозуміти, що з карти, як ви визначити параметри, які вам потрібні, щоб використовувати ці формули?...
    знову це питання!!хтось може зрозуміти?спасибі..

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •