Дорогі передплатники,
для Вас, професіоналів, і, можливо, ви навіть галузі, форум, без сумніву ? хліб для Vs. зуби і нічого ? від обговорення, але, як на мене, і я думаю для інших простих novizzi не ? що ви маєте багато, щоб розкривати та / або поставити ns. багатий досвід в розпорядження, не дарма ми novizzi!
Я, наприклад, просто окремий співробітник, який, будучи пристрасним електроніка, механіка і т. д. і т. д .. звичайно, я не officinavisto, які з ранку до вечора з карти і документи, але я хотів би для початку зрозуміти, принаймні, сигнали мого двигуна і коди помилок без необхідності вдаватися до officne або в будинок матері (яка, в дужках, навіть вони не розуміють, гарний труби) і знають тільки estirparti євро з кишені, після чого я молюся Адміністратор не eccessivante жорсткий з правилами, інакше форум, на мій погляд, стане priv? тільки для вас в декількох експертів/обраних, а потім andado з правил, максимум якщо який-небудь форум повинен бути відкритий для всіх, для справедливого обміну інтересів, парео і оцінки та популяризації знати "справжній прогрес-це коли технологія буде доступна для всіх" якщо потім форум, і лише вказав, добровільно і/або involontarimente з боку деяких членів, тільки економічні інтереси, я sar? першим з нього також, чому? не до ВАШОГО, звичайно, не ? що кожен день вимкніть і ремонт блоків управління.
Я тільки сподіваюся, що всі повідомлення цієї trade (між іншим, майже всі худий контенту-і, отже, правильно писати-) не йдуть до incremetare оцінки тих, хто Вам написав (включаючи мене), інакше було б порушення правил
Хороший безперервного
Fulvio